anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cind ai ciclu nu poti face sex?

Răspuns Câştigător
| NatureSelf a răspuns:

Cica ramai insarcinata pe ciclu, Nu-i baga in seama astia nu au facut sex pe ciclu in viata lor. Pai daca menstruezi cum ma sa ramai insarcinata? Tocmai poti face sex pe ciclu, dar risti sa primesti bts, adica el. Si propo fa si tu sex pe ciclu sa vezi ce-ti dispar durerile de menstruatie.

| Amelya02 a răspuns (pentru NatureSelf):

Corect! Nu ramai insarcinata, dar riscati sa va imbolnaviti amandoi.

| NatureSelf a răspuns (pentru Amelya02):

Mersi, dar ma descurc si singur.Pa

Nici nu te ajutam cumva, doar am spus ca e "corect"
si nu-mi spune 'pa' ca nu suport. laughing

Foarte bine, cine a zis ca trebuie sa ma ajuti? sau sa ma suporti? mie scarba de voi cand va bagati in seama. nu ti-am cerut ajutorul, si pa ca-ti place ca nu.intelegi? Jeth.

Tu ai citit bine? am spus ca NU te ajutam, doar ti-am dat dreptate, nu cred ca a fost mare lucru ce ti-am spus. Si nu m-am bagat in seama cu tine, nu direct cel putin. Daca ai ajuns sa spui 'jet' unei persoane pe care nu ai vazut-o niciodata si nu ai cunoscut-o, e trist, din comentariul tau reiese frustrarea!

Ma faci sa zambesc, pentru ca si din comentariul tau reiese acelasi lucru, nu esti bagata in seama, deci te bagi singura.Am ajuns sa-ti spun jet ca ai zis ca nu suporti pa. ce morti tai vrei.mi-ai vazut trandafiri la avatar si ai intrat repe, sa dai acordul tau. nu crezi ca e inutil?

Data viitoare alegeti cu atentie, pe cei la care vrei sa dai i'm agread! Pa!

Daca ti-am dat cerere ( nu a fost astazi) si cu siguranta clar nu datorita pozei! ci pentru ca raspunsurile tale chiar mi s-au parut inteligente. Si tu te-ai bagat in seama mai mult decat mine, puteai sa ignori mesajul meu, sau sa nu-mi mai raspunzi happy

Eu m-am bagat in seama? tu ai facut-o azi, eu nici nu stiam de existenta ta, cum dracu sa ma bag eu in seama. uitete pe pagina una, ca tu ai facut acest pas ce ne-a dus aici. sunt prea obosit sa ma continui asta.hai pa! si jeth,!

Chiar te cred ca esti obosit.ai inceput s-o iei paradoxal.
Repet! Era un singur comentariu care nici nu te implica direct pe tine, ci pe postarea ta, daca esti in stare sa realizezi asta! In fine, noapte buna!

Regret ca te-am bagat in seama. oare esti firicita pentru ce ai facut? si se mai plang femeile cand le faci curwa.Dar daca asa e femeie curwa.

DAca am inceput s-o iau paradoxal, inseamna ca vaslim in acelasi barca, ca tu ai luat-o si ti-ai pierdut si memoria, da pagina inainte, de ce a trebuit sa-ti demonstrezi tu punctul tau de vedere cu comentarea facuta de mine? Si pf *** mea, tu te umfli in pene.

Tu sigur nu esti 'firicit', de vreme ce propozitia ta nu prea are legatura cu ce vorbim aici. Sa inteleg ca acum treci printr-un impas. te las!

Eu nu cred ca ma lasi.

Normal ca fiecare vede defectul altuia, uitand ca al lui e mai mare.adica tu ma critici, si tu esti de vina ca ai ajuns aici, nu eu.

Nu prea se bat una cu alta; nu inteleg de ce tot prelungesti discutia. cred ca iti face placere sa vorbesti cu mine, nu vad alta explicatie laughing

Si nici eu in acelasi situatie, sa stii ca nu esti singura, Tu de ce vorbesti? ca esti capoasa ca mine, incerci sa-mi demonstrezi un lucru, si eu neg, incerc sa-ti demonstrez un lucru si tu negi napoi. tu ce explicatie dai. Cui i datori faptul?

Sincer nu stiu, dar am observat ca nu ai mai folosit nici"jet" nici "pa" in nici o fraza. ce s-a inatmplat?

Mai trimis la culcare.Mai jignittongue

Practic mi-ai dat nockout prin cuvintele tale. Plm tu crezi ca e nu ma satur sa ma contrazic? mai bine daca tu zici ca cerul e negru, si eu o vad ca e albastra, ma satur odata si odata sa ma tot contrazic. te vei lumina singur, dar mai ales daca dai pagina la prima, sa vezi... tu ai intrat pe mine, si eu nu am avut nici o treaba, dar tu nu recunosti, si nu raspunzi de faptele tale. Femeie ce esti, stii ce se zice de femeie nu? mersi ca ai demonstrat ca asa este. si cine spune asta, stie sigur ca asa este.dar nu e problema, ca noi barbati va iubim si kurwe, intelegi?

"prin cuvintele mele"
"nockout" -crezi ca pe mine m-a facut mama din neologisme? Te inseli.
"Nu ma satur sa ma contrzic" - te contrazici singur, sa inteleg?

consider ca suntem amandoi preopinenti, depinde acum si cum vezi tu asta.de exemplu tu spui ca te-am jignit spunandu-ti "noapte buna", cam ciudat,avand in vedere faptul ca asta e un mediu abiotic,internetul asta.,deci practic n-as avea cum sa te jignesc cum nici tu nu m-ai jignit pe mine, chiar daca ai intentionat asta.

Ah, si cat despre parerile tale despre femei, chiar nu ma intereseaza, am doar 16 ani pentru cultura ta, si e grav daca generalizezi...
In fine, vad ca ai inceput sa deviezi de la subiect, prin urmaare, discutia asta nu-si are rostuul!

Nu-si are rostul, si e ora de culcare pentru fetele de 16 ani, in schimb tu esti aici ci continui sa ma contrazici. spre cultura mea ai 16 ani, pai la cat esti de proasta crezi ca ma asteptam sa ai mai mult? nu, nici nu m-am gandit la varsta, daca esti tot o femeie. Iar la urma toate femeile sunt niste javre.Deja ca si intreci masura. cere-ti scuze ca te-ai bagat in seama, nu iti ceri? nu esti mai desteapta ca mine. marog tu ai inceput totul tu so termini.

Stiu, nu-ti vei recunoaste vina, tipic femeiesc. Las mai bine ma abtin ca cu tine departe nu se ajunge.Esti aratare de femeie, si pe dinauntru esti goala.

1. Ah te crezi in epoca fanariota sau ce?laughing
2.Nu-mi cer scuze in realitate si tu vrei sa-mi cer scuze fata de tine?
3. Proasta? nici tu nu te crezi. si daca ai avea dreptate, tu ai fi mai prost deoarece "ti-ai pus mintea cu mine" in loc sa-ti ocupi timpul cu altceva. deci practic, nu ai ce face.
4. Imi dau seama ca suferi vreo deceptie amoroasa de tot implici femeile in discutia noastraaahappy
5. cel mai bine ar fi sa te duci sa te odihnesti.

Ok iti demonstrez ca-s mai destept avnd in vdere ca esti si monora.

Femeii.

Bine bai! fi tu destept si lasa-ma pe mine happy

Ok. sal

34 răspunsuri:
| WweEdge a răspuns:

Ramai insarcinata...documenteazate
Succes la invatat!
Funada? plsss

| MatzzaaaEteeNaa666 a răspuns:

Pentru ca nu e igienic si nu este recomandat.nu stiu de ce pentru ca nu sunt ginecolog, dar asa este...:*

| Ovydiw a răspuns:

Pentru ca faci copii ma straight face Doamne cati ani ai?

| Analytical a răspuns (pentru Ovydiw):

Eu stiam ca nu poti face atunci! dar ca e neplacut pentru el. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e igienic ma trudila.va manjiti la ...de sange ca vampirii la bot.

| TrupFaraSuflet a răspuns:

Pentru ca poti sa faci ceva infectie...cel putin asa stiu de la o fata care a facut in timpul menstruatiei. A zis ca daca nu facea atunci sex nu avea nimica si ca acum si-a distrus viata.

Întrebări similare