| Jejejeje a întrebat:

De ce ejuaculez foarte repede?

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Degeaba, mergi la doctor deunde vrei sa ghicim noi

| Annastassia a răspuns:

De la prea multa masturbare.

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca cel mai probabil esti inca adolescent lipsit de experienta si esti si virgin si ''statut'' cum reiese din intrebarea ta, se poate aprecia ca in mod sigur in organismul tau activitatea hormonala este foarte intensa. Pe baza acestor consideratii se poate aprecia ca in cazul tau NU este vorba de acel asa numit proces fiziologic de ejacularea precoce. In cazul tau procesul de ejaculare rapida si incontrolabila poate fi apreciata ca fiind ''normala'' fiindca de regula se produce dupa ce apare o stare de excitatie, sau a unei stari de surescitare, indiferent de ce natura este factorul care o provoaca. Ejacularea rapida nu poate fi considerata o disfunctie sexuala, fiindca procesul ejaculator isi are originea in anumite stari de excitatie intensa provocate de surescitare,... sau a starii de abstinenta prelungita. De asemenea apare/exista si in cazul unei vieti sexuale intamplatoare, foarte rare motiv care amplifica lipsa experientei sexuale. Se apreciaza ca tinerii care nu sunt angrenati si/sau ''integrati'' intr-o relatie de cuplu stabil, scapa de aceasta ''problema delicata'', NUMAI dupa trecerea unui anumit timp fata de momentul de incepere a vietii sexuale active, dar si in acest caz NUMAI daca reusesc sa intretina cte sexuale cat mai numeroase, in mod constant si mai ales sa fie intretinute cat mai mult timp si pe cat este posibil cu una si aceeasi persoana.
Doar in aceste conditii se poate obtine experienta sexuala necesara pe baza careia barbatul va reusi sa-si coordoneze, controleze si retina ejacularea spermei atat timp cat doreste si este necesar. Numai daca se procedeaza in acest mod, se poate spera ca in majoritatea cazurilor procesul de ejaculare sa se stabilizeze si sa devina normala. In prezent nu exista pe piata/in comert niciun medicament sau vreun preparat pentru tratarea acestei afectiuni, care in conformitate cu studiile efectuate de cercetatori se pare ca afecteaza 1 din 3 barbati. Astfel, reiese ca in acest moment singurele tratamente de "specialitate" si cu adevarat eficiente se reduc la eventuale sedinte de consiliere psihologica sau folosirea medicamentelor antidepresive. Insa in cazul tau (particular) in mod garantat o iubita adevarata, insa una care sa te inteleaga si mai ales sa te ajute sa treci peste acesta problema, ar reprezenta cel mai bun si adecvat tratament fiindca chiar numai existenta si mai ales prezenta ei, ti-ar ridica moralul si te va "vindeca" si psihic incat sa scapi definitiv de toate necazurile actuale. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Pentru ca esti incepator in a face sex sau pentru ca te grabesti sa se termine mai repede atunci cand faci sex.

| Donsavas a răspuns:

Te exciți foarte ușor. Cu timpul nu va mai fi asa

| ShelbyGT a răspuns:

Ești începător și nu ai experienta.

| Ppaulmmle a răspuns:

Sunt cateva tehnici pe care le poti dobandi in urma experientei. In primul rand nu te grabi, nu devora, nu fi crispat! Fii relaxat, savureaza momentul, abordeaza-l ca si cum ar trebui sa dureze o saptamana si probabil atunci preludiul ar dura 2 zile, postludiul alte 2. Savureaza apa ca si cum ar fi ultimul pahar, nu il bea ca si cum ti-e sete, te grabesti si mai ai 10000 de litri. Nu te gandi ca performanta se masoara in minute, ea se masoara in Implicare in Conectarea celor doi ca si cum ar fi pentru o perioada cat mai lunga de timp. Incepe prin a iti scoate din minte in acel moment legatura dintre timp si sex. Asta e doar in mintea ta. Si ar mai fi ceva foarte important... compatibilitatea si comunicarea cu partenera!

| Alphas999 a răspuns:

Pai daca nu iei pastile pentru intarzierea ejacularii asa se intampla.

| CerealaCuOchi a răspuns:

Pentru ca esti nou in a te masturba, in timp o sa rezisti mai mult

| drEvil a răspuns:

Probabil nu ai antrenament sau ai luat o pauza foarte lunga