| Sawarekh a întrebat:

De ce fetele din Romania sunt asa obsedate de zodiac?

Cateva tipe au refuzat sa ne vedem, sa iesim, doar fiindca sunt berbec.

Cum e posibil ca in 2023 fetele sa mai creada in asa ceva, sa gandeasca asa superficial?

Le-am explicat ca nu cred in asa ceva, pentru un simplu motiv, nu mi se potriveste nimic din descrierea caracteristicilor berbecilor, as putea spune ca sunt opusul celor spuse acolo.

Răspuns Câştigător
| Bquna a răspuns:

Și eu sunt tot zodia berbec și deloc nu mă descrie, sunt fată, iar iubitul meu are o zodie care din punct ăsta de vedere ne face să fim cea mai nepotrivită combinație... Dar totuși suntem împreună de 5 ani și îți zic cu toată sinceritatea că nu ne-am certat niciodată. Eu zic că zodiacul sunt doar niște simple presupuneri și că nu are cum să stea asta în cale dacă doi oameni se înțeleg și atrag reciproc. Chiar e superficial să gândești așa și nu e la tine problema, ci la ele. Să știi că există și fete care nu sunt obsedate de zodiac, cristale și mai știu eu ce minuni de genul. Am încredere că o să găsești cândva pe cineva care să te placă așa cum ești și pentru cum ești tu ca om, dar până atunci nu te lăsa descurajat de tipele alea limitate rău de tot.

34 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Eu zic că cu atât mai bine scapi de niște persoane care ar fi fost nepotrivite pentru tine.

| Sawarekh explică (pentru Frank51):

Foarte corect, insa sunt si eu uimit...
Nu inteleg.....de unde si de ce se bazeaza pe asa ceva?

| gabicoo a răspuns:

Dacă ai avea vilă cu piscină și 3 BMW-uri le-ar durea undeva de zodia ta.
Chestia cu zodia e un pretext de a nu-și face de lucru cu tine.

| CostinAlamariu a răspuns:

Îmi pare rău, dar am o veste proastă pentru tine. Nu te-au refuzat din cauza horoscopului, ăla fost doar motivul "oficial". Te-au refuzat pentru că pur și simplu nu te plac.
Ia zi, dacă le-ar invita un supermodel plin de bani la o întalnire, dar care e berbec sau alta zodie incompatibilă, crezi că ar refuza?

| MiraMiraMira987654321 a răspuns:

Ai sa fii surprins dar inainte de 1990 nu se credea in asa ceva. Nici nu se stia de horoscoape. Asta a aparut dupa 1990 si iata ca a prins la tinerii care se considera mai destepti, mai inteligenti decat bunicii lor. Este exact contrariul.

| 1234568807 a răspuns:

Esti sigur ca nu au gasit vrajeala asta ca sa nu te refuze pe fata?

| Frank51 a răspuns (pentru Sawarekh):

Nu trebuie să fii uimit, fiecare persoană are dreptul să creadă în ce vrea, mai ales de când cu lgbtq, încep oamenii să se creadă elicoptere.

Tot ce poți face este să dai next, măcar nu pierzi timpul și știi din prima ce nivel are persoana.

| floruits a răspuns:

Bună!

Unele fete sunt obsedate dincauza că au auzit de pe tiktok, Instagram etc.
Din păcate, te-a refuzat dincauza că nu te plac sau nu le plac personalitatea ta. Sper că îți vei găsi prietenii care te vor place. Îmi cer scuze, dar acum așa este generația asta.

Zi frumoasă!

| Drimmero a răspuns:

Eh, asta e vrajeala, te-au refuzat bagand ceva penibil, motivul real probabil era cu totul altul, nu te placeau fizic, moral, material, etc. Totusi si eu am observat ca e o epidemie de zodiere, de tarotiste si alte prostii de genul, unele pur si simplu sunt foarte credule si prostute, spune merci ca nu ai pierdut timpul cu tipe de teapa asta, next si aia e.

| mi25 a răspuns:

Pentruca suntem tara cu populatia dintre cele mai inculte, a "pupa moaste", zodiace si ghicitorilor.
Si ca sa nu fiu criticat prea aspru vreau sa precizez: cultura unui om nu se compune doar din ce invata la scoli si facultati. Invatatura este doar una din cele sapte componente ale culturii unui om.
O influenta deosebita o are biserica ortodoxa, una din cele mai nereformate religii din lume si care se amesteca inclusiv in politica de stat, desi Constitutia spune ca Romania este un stat laic.

| RAY a răspuns:

Ești frustrat că nu ai primit vaginul lor

| Sawarekh explică (pentru RAY):

laughing) comentezi aiurea
de unde sti tu ca sunt frustrat, eu doar ma minunez ca sunt multe care cred in zodiac.

| Sawarekh explică (pentru Drimmero):

Nuuu, nici nu am apucat sa ma vad cu ea.
Ca sa intelegi, tipa chiar era interesata sa ma cunoasca, aveam multe in comun, i placea principiile mele.
Pana ce mi-a pus intrebarea cu zodiacul, de acolo nu a mai vorbit.
asta e, cum zici si tu, next laughing))

| Sawarekh explică (pentru floruits):

Buna, nu am mentionat, nu m-am intalnit cu ea.
Am vorbit constant si mult, pana ce m-a intrebat ce zodie sunt...

| Sawarekh explică (pentru 1234568807):

Sunt sigur! Conversatia s-a oprit de cand m-a intrebat de zodie.
Nu ma intalnisem cu ea, urma sa ne vedem zilele acestea.

| Sawarekh explică:

Interesanta metafora haha.
Are sens ce spui!

| Sawarekh explică (pentru CostinAlamariu):

Of, nu m-am exprimat bine.
Eu nu am apucat sa ma vad cu ea, intelegi?
urma sa ne vedem zilele acestea.

| RAY a răspuns (pentru Sawarekh):

Serios acum nu ai fii vrut sa faci sex cu ele?

Poate sa fie frustrare sau dezamagire fiindca mi-am dedicat timpul sa-i scriu, sa vorbesc cu ea.
Acum, ca sa-ti raspund: ori de cate ori am ocazia de ce nu, vreau sex. daca ar fi dupa mine, odata la 2-3 zile as face.

Eu ani de zile am pierdut din viata si nu am primit nimic, mereu era vrajeala cu sufletul

| Mariusviatatha a răspuns:

Asta suna ar ceva ce ar spune un berbec de martie

| Sawarekh explică (pentru Mariusviatatha):

Esti cu capu.

| Sawarekh explică (pentru Bquna):

Cel mai oke raspuns, Mercii chiar are sens ce spui.
Acum va trebuii cand vorbesc cu o tipa, sa aflu daca are ca criteriu zodiacul, daca il are, la revedere pa laughing))

Te inteleg, e frustrant.
Viata merge mai departe, trebuie sa luptam sa devenim cea mai buna versiune a mea, eu de catva ani incerc sa lupt si am facut schimbari mari : am facut sport, m-am apucat sa citesc, mi-am schimbat stilul de haine si look-ul.

Au venit si rezultatele, mai tarziu! asa ca nu renunta!

Cea mai buna versiune a noastra, scuze *

Ai facut sex gratis?

La 12 am ajuns acasa, cu 7 am facut sex.
Iar cu una am mers la hotel, ar fi vrut relatie cu mine dar nu aveam job la monentul acela.

Dar nu poti fi implinit deloc, daca nu ai o relatie, sincer.

Atunci vezi de o relatie

| 1234568807 a răspuns (pentru Sawarekh):

Pai si de unde esti atat de sigur ca motivu a fost ca nu vrea o relatie cu tine? bineinteles ca s-a oprit conversatia dupa chestia cu zodia ca asta era si planul, nu vreau sa te supar si sa te frustrezi, dar asa e cu fetele, e complicat, o sa iti gasesti o iubita la un moment dat