Și eu sunt tot zodia berbec și deloc nu mă descrie, sunt fată, iar iubitul meu are o zodie care din punct ăsta de vedere ne face să fim cea mai nepotrivită combinație... Dar totuși suntem împreună de 5 ani și îți zic cu toată sinceritatea că nu ne-am certat niciodată. Eu zic că zodiacul sunt doar niște simple presupuneri și că nu are cum să stea asta în cale dacă doi oameni se înțeleg și atrag reciproc. Chiar e superficial să gândești așa și nu e la tine problema, ci la ele. Să știi că există și fete care nu sunt obsedate de zodiac, cristale și mai știu eu ce minuni de genul. Am încredere că o să găsești cândva pe cineva care să te placă așa cum ești și pentru cum ești tu ca om, dar până atunci nu te lăsa descurajat de tipele alea limitate rău de tot.
Chiar daca ne regasim sau nu energiile zodiilor sunt reale depinde la ce nivel esti dar oamenii se pot intelege chiar daca el e berbec si ea e rac pentru ca tot ce conteaza e cat lasi de la tine si cum te mulezi dupa caracterul celuilalt si chiar si zodiile incompatibile se pot intelege bine daca lupta pentru relatie dar energia tot diferita ramane, am studiat mult astrologia si stiu ce zic dar nimeni nu trebuie sa se lase descurajat de zodii daca place o persoana si din contra e interesant sa cunosti pe cineva diferit de tine unde ai parte de provocari.
Ai dreptate, trebuie sa lase de la el/ea, relatiile nu sunt usoare, cine cauta perfectiunea nu o va gasi.
Intodeauna vor fi certuri si plus de asta, eu mai cred ca extremele se atrag.
Ar trebui să ia în fiecare zi seama la fie are horoscop care se prezintă ori la tv ori în ziare și reviste să vadă dacă se spune aceeași chestie. zodiacul e o prostie e cum ai crede în stele. și dacă i fată se bazează pe astea în loc să te cunoască personal, să vă deschideți unu altuia ce ați vrea, așteptări, defecte calități …atunci fata aia să viseze în continuare nu are treabă cu realitatea