| RAY a întrebat:

De ce nu dați o șansă să cunoașteți caracterul unui bărbat fata de care nu simți atracție fizica? Pe toate aplicațiile The same story, vede poza =Block, al naibii fără sa schimbe o vorba cu mine, cand va întreb ce căutați toate vb de sufletul contează.

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Pai intrebarea asta pune-o naturii, pentru ca natura asa a considerat ca trebuie sa fie, nu depindede femei daca dau sau nu o sansa, ele simt ca daca fizic nu atrage acela deloc, nu mai le intereseaza restul, si am tot explicat de ce.

Deci asta e raspunsul, nici ele nu or sa-ti poata raspunde corect, unele o sa-ti zica ca pur si simplu asa simt si gata, nu simt atractie fizica si nu mai vor sa aiba treaba cu ala, adica femeile sincere sau alea care constientizeaza care e treaba.
Altele incep sa te minta ca vai, ca ba da, ca ele pun accent pe suflet nu pe fizic, adica minciuna, sau nu constientizeaza ca pune accent pe suflet, si a apucat sa vada sufletul aluia, ca intai a atras-o macar cat de cat fizic.

Cand un baiat nu atrage deloc fizic, inconstientul femeilor e programat sa nu mai se doreasca cuplarea cu acela pentru ca dupa legile naturii, ala nu este eligibil pentru perpetuare si sa-si faca treaba de barbat care trebuia sa o faca in trecutul indepartat (aparare familie de intrusi, etc), dat fiind ca noi nu am evoluat pe sistemul atractiei, regulile sunt alea vechi, asta e.

Ptr ca un fizic atractiv adica figura este ca o tabla pe care scrie asa:
Sunt puternic, bazat, descurcaret, ma pot bate cu intrusii, pot aduce multe resurse.

Pe figura unuia total neatractiv nu scrie astea, iar cand inconstientul femeilor citesc asta, stop joc, nu e bun pentru cuplare, restul nu mai conteaza.
Sufletu si restul nu erau calitati care ajutau la vremea aia, deci nu sunt de luat in seama pentru atractie.

De aia multi prosti si fara suflet dar care arata bine au n gagici misto, sunt insurati cu copii si mai isi inseala si nevestele cu altele care-i plac f tare.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Mann noi deja știm asta, dar eram curios ce vrăjeli noi au

| RAY explică (pentru Mosotti):

Ce aplicați sociale folosești?

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Aaa, am inteles, credeam ca te intrebi tu, da, sa vedem ce raspund diverse fete.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

FB si whatsapp.

13 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Probabil pentru ca odata neatrase fizic se gandesc ca restul nu conteaza, nici pe mine nu m-a atras al meu si nici eu pe el, dar totul a fost de asa natura incat am interactionat si ne-am dat seama ca de fapt nu mai conteaza ca l-a inceput n-am avut nicio treaba, iar acum suntem casatoriti happy. E usor sa zici ca sufletul conteaza, cand fiecare se stie pe ea insasi si aspectul e mai important inainte de restul.

| Emma30555 a răspuns:

Asa e pe internet, alegi după poze fiindcă nu ai cum sa alegi altfel, pozele unora poate nu inspira ceva atractiv, unii oameni sunt mai fotogenici alții nu. De exemplu tu nu ești neatragator dar figura ta în poze e prea serioasa cumva, nu transmiți emoție, adică unii par veseli, unii par smecherasi. Încearcă sa faci poze mai de ansamblu, mai naturale, în care sa se vadă și corpul, mediul exterior, ceva care sa te pună în valoare.

| RAY explică (pentru Emma30555):

Sunt foarte atrăgător, se vede, vad eu și real

| elennax a răspuns:

Fiindca e patetic sa incerci sa agati pe net

| RAY explică (pentru elennax):

De ce e patetic ma sa te întâlnești cu un om in era internetului, in realitate se numește hartuite sexuală

| Xchop43 a răspuns (pentru RAY):

Pentru ele e patetic și dacă le privești o secundă.

| Anonim5695 a răspuns:

Prima impresie conteaza. Daca nu ne place, cautam altceva care ne place, e atat de simpliu. Face to face mai poti face abstractie de fizic daca iti place cum se comporta sau asa, dar pe net doar asa poti

| Anonim5695 a răspuns:

Nu o sa stau sa le raspund acum la toti uratii cu gandul ca poate au un suflet frumos

| Alexandra8963 a răspuns:

Pentru ca asta e natura umană. Imaginea contează. Dacă privești o vitrina cu multe feluri de mancare, despre care nu știi ce gust au și nici nu le simți mirosul, atenția ți-e atrasa de cele care arată mai bine. In relații, imaginea e prima cu care ai contact și care generează primele impresii.