| ady_9509 a întrebat:

De ce nu i se rupe ata prietenului meu? Am facut sex de 6 ori cu prezervativ dar la inceput au existat si cateva minute fara, iar acum el vrea sa facem 5 minute fara, eu i-am zis ca sunt de acord dar imi e frica sa nu raman insarcinata...Se poate sa raman fara ca el sa ejaculeze in vaginul meu sau pe langa? Nu stiu ce sa fac, el vrea neaparat sa i se rupa ata. Mersi. big grin

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

1) E o mare prostie! Unde a citit, sau cine l-a prostit in halul asta?! Nu e obligatoriu sa i se rupa ata nici acum, si nici alta data! 2)Nu risca sa faci sex fara Prezervativ! Risti Enorm, si nu merita! Vrei boli sau sarcina, pastile, greturi, vome, mustati?! 3)Si dupa aia, daca te paraseste, "pentru ca nu ai fost in stare sa-i rupi ata", cum ai sa te simti?! 4)Cum puteti fi atat de naive, ca sa nu spun si iresponsabile?! Daca te alegi cu o boala pe toata viata, ce te faci?! 5)Ce e mai important, ata lui, sau sanatatea si integritatea aparatului tau reproducator, si demnitatea ta?! 6)Tu nu te consulti cu mama ta?! Anturajul ti-e "model"?! 7)Mai bine lasa-l cu ata lui cu tot, pana nu ai sa regreti! - tardiv, si prea scump! Nu dovedeste ca tine la tine, si nici ca te respecta!

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stie ce e cu viata lui faza cu ata nu-i asa importanta. mai bine sa o faca protejat cu uh datorita fricii pe care o ai uh asa ca dao naibii de ata ca nici mie nu mi s-a rupt si ma simb foate bine cand fac sex tongue

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| 0ffliner a răspuns:

Pai e un pic stupid am citit pe niste bloguri ca nu e obligatoriu sa se rupa ata asa ca la fete poibil sa fie elastic happy asaca zii
-Ba tu inbecil ce esti daca vrei sa faci sex fara ata ia-ti o foarfeca si taieti idioata de ata si nu ma mai enerva!winking Sper ca te-am ajutat

| ionutzzz7878 a răspuns:

Si eu am o problema cum asa numita "ata"...dar dupa o perioada mi.a trecut.asa si prietena mea e preocupata q ruptu atei dar eu unu nu am nici o problema atat timp cat pot.sincer acum. da parerea mea puteti s o faceti fara prezervativ atat timp cat prietenu tau simte cand ii vine si tot asa si are grija nu e nici o problema