| LaLaLaLoveAlex a întrebat:

De ce prietenul meu nu se tine niciodata de cuvant? Niciodata nu face ceea ce zice. Daca zice ca vine la ora 10 acasa, pai se face 5 dimineata si tot nu apare.Ma scoate din sarite. De 2 ani de zile ma lupt cu el sa se tina de promisiuni si nimic. Cum sa fac? Ce "metode" sa aplic? Poate voi aveti mai multa experienta si imi puteti da un sfat. fundasad

8 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

O lectie i-ar prinde bine! Daca tine la tine va vedea ce inseamna sa nu ai cuvant! Daca nu va reactiona la fel ca inainte si tu va trebui sa te gandesti serios daca merita ca acesta relatie sa continuie si uite ca e pacat ca esti alaturi de el de 2 ani si e ceva nu? Nu sunt de acord cu fraza ca baietilor le place sa comande! Asta era candva...in epoca de piatra! Acum totul trebuie sa fie bazat pe iubire si intelegere totul se face impreuna de aceea e nevoie de doua persoane nu? multa bafta!

| RobertTmroo a răspuns:

Daca nu se tine de promisiuni, ajunge acasa la ora 5 dimineata in loc sa ajung la 10 seara precum ti-a promis..., astea nu sunt semne bune, acum sper ca macar te respecta, iubeste, se comporta frumos cu tine in restul timpului cand este cu tine, daca simti ca nici astea nu le ai cu el, atunci sincer nu stiu de ce mai stai cu el, o relatie nu are rost daca doar unul dintre cei doi implicati face ca totul sa fie bine, se comporta cu afectiune, cu dragoste..., iar faptul ca el iti spune ca ajunge la tine/acasa la o anumita ora, si apoi ajunge mult mai tarziu, nu se tine de promisiuni, sa stii ca asta nu are legatura cu iubirea, respectul, de fapt in felul acesta vei suferi incontinuu, dar aici tu trebuie sa faci ordine, o relatie depinde in egala masura de amandoi cei implicati, daca vezi ca el este indiferent, atunci nu are rost sa tragi de relatia voastra, lasa-l pe drumul lui si mergi si tu pe drumul tau.
Ca solutie ar fi sa ii spui deschis ce a ce te deranjeaza, ca ce a ce face el afecteaza relatia dintre voi..., si apoi vei vedea daca se va corecta, sau vor fi iarasi "vorbe in vant".
Sa stii ca faptele fac mult mai mult decat cuvintele, astfel vei sti ce sa faci.
Bafta in toate si sper sa va fie bine!

| LaLaLaLoveAlex explică (pentru RobertTmroo):

Multumesc mult pentru sfaturi! Am vorbit cu el de nenumarate ori despre treaba asta, chiar i-am facut si eu la fel sa vada cum e, ma gandeam ca poate nu va mai face asa. Dar nu se intampla absolut nimic, nicio schimbare. Da din cap zice ca mine, si tot ca el face! Si asta ma deranjeaza foarte tare. Stiu ca trag de relatia asta cu dintii, pentru ca il iubesc si nu pot sa il las pe drumul lui si sa punem punct. Vreau doar o schimbare.De asta am si pus intrebarea Ce "metode" sa aplic. pentru ca nu stiu ce sa mai fac. si in seara asta s-a intamplat exact la fel.Si ma enerveaza foarte tare, dar ma inchid in mine si nu mai zic nimic ...Multumesc oricum.

| RobertTmroo a răspuns (pentru LaLaLaLoveAlex):

Nu ai pentru ce sa imi multumesti happy! Ii bine ca ai vorbit cu el, ca ai spus tot ce a ce te deranjeaza, asta se numeste comunicare, dar ca sa aiba efect..., trebuie sa vrea amandoi cei implicati in relatie, deci depinde si de el, nu numai de tine, fara voia unuia dintre voi, fara sa faceti amandoi ce a ce trebuie, nu are cum sa mearga o relatie, nu aveti cum sa fiti fericiti, stiu ca e greu sa te desparti de cineva dupa o anumita perioada petrecuta impreuna, dar afectiunea, tandretea, respectul, iubirea trebuie sa fie din ambele parti, trebuie sa fie reciproc, altfel nu merge.
Faptul ca ai facut si tu ca el, sa ii platesti cu aceeasi moneda, asta nu e o solutie, dar macar ai incercatwinking.
Eu tot sustin idea ca nu are rost sa tragi de o relatie daca nu esti fericita, si ce a ce face el nu e respect, nu e un comportament potrivit, nu asa se comporta un om care iubeste..., dar poate astea le vei invata mai incolo, si la un moment dat sper ca o sa incepi sa te respecti si pe tine insuti, si sa nu mai permiti asa un comportament din partea lui, de fapt din partea nimanui sa nu mai permiti asa ceva, sper ca iti vei da si tu seama cat mai repede de ce a ce vrei, si ca el nu e unicul baiat din lumea asta, si mai ales ca cu siguranta cand visai la o relatie frumoasa cu cineva, nu te gandeai si nu vroiai ca acea persoana sa se comporte precum se comporta el cu tine.
Toate cele bune si multa intelepciune happy!

| LaLaLaLoveAlex explică (pentru RobertTmroo):

Multumesc inca o data.O sa bag la cap ce mi-ai spus. Toate cele bune si tie!happy

| jasmine11 a răspuns:

Baietilor nu le place sa fie comandati, asta stiu sigur, si nici cu punctualitatea nu stau prea bine, sti ei se i-au dupa o metafora"zic ca tine, fac ca mine" intelegi, ii place distractia? daca da atunci asta e rasp, fa si tu ca el, chiar daca nu ai ce face afara, du-te la o vara de a ta, sau la o cunostinta, spune-i ca vii intr-o ora, si nu mergi numai dupa 4-5 ore acasa, iar daca comenteaza ceva, spune-i ca asa face si el, si ar trebui sa se schimbe, iar daca nu vrea continua si tu tot asa. bafta!

| crisxd a răspuns:

Fa-l sa vada ce poate pierde, si atunci poate realizeaza cat insemni pentru el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arata'i cat de enervant e cand oamenii nu isi tin promisiunilewinking.
Promite'i si tu si nu te tine de cuvant.
Eu am aplicat metoda asta la un fost prieten, pentru ca dupa capusoru lui era ok sa il mai sune fosta dar la mine doamne fereste sa sune ca nu e normal. Si uite ca a sunat fostul si a inceput sa isi faca 1000 de draci ca ce mai vrea de la mine, ca vai doamne el nu stie ca ai prieten laughing. Si a inteles si el ce simt eu cand vad ca suna fosta.
Deci pune-l in aceiasi situatie cu tine.winking
Succes.