Nu e vorba neaparat de a profita. Problema e ca fetele care ajung la 20 de ani si peste deja intra adanc in viata, incepe grija zilei de maine si incep sa fie mai dure. Fetele mici par firave, sensibile, au ceva magic, ceva ce vrei sa ai doar pentru tine. Mi-ar placea sa pot avea o relatie cu o fata de 16-17 ani. Dar asta daca are si o gandire matura.
Pt ca pot sa le "formeze" asa cum vor ei pentru a le avea pe mai tarziu asa cum isi doresc si vor ei sa fie o femeie.
Numai bine!
Tocmai ca fetele de 16-17 ani nu sunt cuminti, sunt usor de prostit si au senzatia ca tot ce zboara se mananca, iar ei baieti experimentati stiu si profita, am senzatia ca la varsta asta si mai mici putin sunt aproape toate blonde(la minte), unele se mai si vopsesc ca sa se vada.era o melodie sau ceva nu mai stiu exact, dar stiu un vers"esti frumoasa, dar esti proasta"
Pentru ca vor una mai ''proaspata'' le plac pustoaicele si vor ei sa fie aia experti care le invata de toate mai ales in pat...ca alea de varsta lor le dau lectii
De ce s-ar da unu` de 25-26 de ani la o pustoaica de 15-16 ani?
Ca o iubeste? Ca vrea sa fie cu ea? Ca ar vrea un viitor impreuna cu acea fata?
Neea.
Vor doar sa profite de ele. Le vad mici si proaste.
Cat despre ele... e si vina lor. Cu 2-3 vorbe le duc cu zaharelu.
Pentru ca intotdeauna baietilor le plac fetele mai mici decat ei ca varsta.
Pai vor sa se joace cu sentimentele lor
, iar fetele mai mici sunt cu mai putina experiență decât celelalte, pot fi mai ușor de manipulat
și își fac iluzii deșarte, crezând ca acești băieți le iubesc cu adevarat. Apoi, din păcate, băieții le fac câte avansuri
, iar ele, naive accepta orice, fiindcă se tem ca sa nu fie părăsite
. Păcat
, deoarece tot mai multe fete cedează în fata acestor prefăcuți
. Bine, e adevarat, nu toți băieții sunt asa, dar 87% dintre ei cam asa procedează.
Nu e chiar asa. eu am apr 18 ani si pr meu apr 23
. suntem de un an si 7 luni chiar azi facuti :X si nu e chiar asa cum enumera cei de mai sus, e mai matur ca unu de 17-18 ani
ai cu cine vb
Uite nu stiu ce parere au ceilalti dar eu am 16 ani iar prietenul meu are 23 de ani...Si la el am gasit ce nu am gasit la nimeni
Gandeste mult mai matur stie sa se poarte cu o fata, imi face mereu pe plac si cu toate astea oii fi eu pustoaica dar tot eu sunt si cea care il supara de multe ori sau il ranesc![]()
Iubirea nu are varsta se bazeaza doar pe chimia dintre persoane...Si sa fim realisti vor fi fetele "Proaste". Dar sa avem PARDON nici cu baietii nu mi rusine
Si in general cam pustoaicele le sucesc mintile baietilor astia mai mari cum le spui tu
Pentru ca fetele mai mici sunt mai naive de obicei, cred in vorbele lor si cedeaza mai usor decat cele mai mari.
Virsta eu cred ca nu conteaza de loc, acum in zilele noastre sunt multe fete de virsta 16-17 ani mai dezvoltate la minte decit cele de 20-22 de ani.Ca exemplu ma intilnesc de doi ani cu prietenul meu, si am inceput atunci cind avem 15 ani dar el avea 27 de ani, si el intotdeauna se mira cu cit sunt mai dezvoltata la minte decit prietenele lui precedente, si nu a fost niciodata ca sa simt ca ma foloseshte sau vrea sa ma faca de o prostuta.Nu aveti dreptate toate fetele sunt diferite si nu depinde de virsta sunt prostute care ramin asa toata viata. Iar baetii mai mari se uita la noi mai tinerele din cauza ca DA! din cauza ca suntem mai curatele la minte si nu avem un trecum murdar dar curat. E si normal ca oricarui baiat o sa-i placa sa stie ca el e al doilea chiar si primul baiat decit al 7 sau 10 =)
Pentru ca ele sunt mai usor "de accesat" si le pot invata mai multe, in sensul ca le pot "modela"dupa cum si-ar dori ei.In plus s-ar simti mai bine ca ar fi mai presus decat ele...sau cel putin asa e obisnuia.
Acum stai si te miri caci fetele de 13-14 ani stiu foarte multe, nu stiu ce le-ar mai putea invata!