anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am 14 ani și o fata de seama mea este cu un băiat de 8-9 luni și ea nu îl mai place și ma place pe mine. Zice ca pentru mine s`ar desparți de el.Doar sa ii zic. Insa ea este slaba de fire și a vrut s`o facă dar el a plâns și nu a reușit El e un bun prieten din păcatesad
Si începe sa se cam prindă ce sa faaaaac? va rog

6 răspunsuri:
| sysy_1065 a răspuns:

Pai deqt sa se prinda el mai bine ii spuneti voi.oricum o data si o data tot o sa aflewinkingfie ca o sa fi cu ea fie ca nuwinkingiar ea daca nu vrea cu adevarath sa mai die cu el poate sa-i spuna deqt mai tarziu mai bine sa ne despartim acum. sper ca ti-am fost de ajutor. succeswinking

| aliybella a răspuns:

Gaseste-ti alta si explica-i ca e foarte bun prieten. Nu te certa cu el pentru ea pentru ca la varsta ta chiar nu merita o sa fii cu ea 6 luni dupa aia o sa ii placa de altu, iar tu gandeste-te ca strici o prietenie pentru ce? pentru o fata cu care o sa stai putin?
Eu zic sa-l avertizezi pe prietenul tau de ce persoana are langa el (adica fata asta ca ii place de tine), asa ar face un prieten adevaratwinking

| MitroiBogdan a răspuns:

Bai deci vraja de-asta aveam si eu da nu o postam pe net ca sa p[ar p[enibil ramanea la mine in cap ca fantezie si atat nimic mai mult asa ca lasa dracu prostiile si apuca-te dracu sa inveti pentru examen.

| Leaflets a răspuns:

Daca iti doresti asa de mult sa fii cu acea fata, nu incerca sa fii cu ea pe ascuns, caci tot timpul iese urat! Vorbeste cu prietenul tau (care este iubitul ei) si spune-i tot ce ai pe suflet, ca o placi de mult timp si dorinta ta este sa fie cu tine happy SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chestia e ca in ultmul timp nu ma inteleg prea bine cu el ci o ador:X pe ea si el a inceput sa fie cam "Gestant"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragule eu cred ca tu si fata daca va iubiti merita sa fiti fericiti impreuna vorbiti si baiatul acela ar intelege cu siguranta.dar vorbeste-i frumos. fundita plzz:*