Stai linistita ca o sa ai parte de cineva care te va merita la momentul potrivit nu trebuie sa faci nimic ca asa esti bine. Eu am avut o mica relatie cu o fata scunda si tu nu o sa ai probleme mai ales eu am 1.85 si ea avea 1 47 cam asa.
Nu ai de ce sa te simti complexata, o persoana (un baiat, in cazul de fata) nu te va aprecia niciodata in mod special pentru inaltimea sau marimea sanilor. Sunt alte lucruri care conteaza si ai sa descoperi asta in momentul in care vei avea ocazia sa intalnesti o persoana care sa te iubeasca si sa te merite cu adevarat.
In ceea ce priveste "remedierea" acestei situatii, poti sa mai astepti, procesul de crestere inceteaza in jurul varstei de 20-25 de ani in general, dar unii oameni pot incheia acest proces si la varsta de 14-15 ani. Sfatul meu primordial este sa nu cazi prada inselatoriilor, in ultima vreme au aparut pe piata farmaceutica si nu numai tot felul de produse "miraculoase", pe baza pseudo hormoni de crestere. In unele cazuri functioneaza, dar in altele pot da gres si pot ruina viata unui om.
Cel mai bine este sa faci o vizita unui medic endocrinolog, pentru mai multe analize.
Mult succes, ai grija de tine!
Un singur remediu este! si acesta e sigur! SPORTUL. fa-ti un abonament la sala si sa vezi ca iti cresc si muschii, te inalti(daca sari coarda spre expmplu) si sanii voi creste si ei in mai putin de o luna...mai multe luni de antrenamente
: oohoo ![]()
pamela andesron deja
) bafta :*
Nu-ti fa griji am si eu aceasta problema si te inteleg mai bine decit crezi ((( am si eu cite odata compelxe fata de inaltimea pe care o am dar sunt la moment cu un baiat si mai ianinte am mai avut relatii cu 2 baieti.fii linistita cine te va placea te va placea asa cum esti fara anumite schimbari.problema cu inaltimea nici eu nu stiutiu cum sa rezolv ca nu-mi ese nici de cum. dar in privinta baietilor fii calma, sinii vor creste singuri.bafta papsuh-o.te pup.
Problema cu inaltimea se rezolva usor.Ca sa cresti cativa cm poti sari coarda sau sa joci anumite jocuri,volei sau baschet(diferenta nu se observa dintr-odata, se va observa in timp), iar sanii iti vor creste singuri.Nu este nevoie sa faci ceva anume
Asteapta baiatul potrivit, care te va placea pentru ceea ce esti.Cu inaltimea se rezolva( cum a spus si MadutzaB) iar cu sanii.nu mi se pare o asa mare problema.Ai prefera sa arati ca si cum ai avea doua mingii de Basket? -.-
Cu inaltimea se rezolva foarte usor-frecventezi SPORTUL! Iar cu sinii iti vor creste cu timpu...ps.baietii nu se uita doar la corpul femeii...
De exemplu mie imi plac fetele mici de statura. Iti faci probleme degeaba. Iar cu sanii daca is prea mari o sa ii bagi in buzunar la 35-40 de ani.
Fa sport sau jocuri in care sari si te vei inalta! Iar sanii nu stiu ar fi trebuit sa se mai mareasca odata cu menstruatiile... Sper ca ti-am fost de ajutor si nu uita... Esti bine asa cum esti!:*