Doua luni... O saptamana... Te-a luat ea de mina.
Ai fost cam moale. Ai asteptat doua luni ca ea sa te ia de mina, in loc sa o iei tu in acel rastimp. Ea a vazut ca esti moale. Si te-a lasat si a mers dupa altul. Vorba aceea: bate fierul cit e cald. Tu nu l-ai batut. Acum, cand e rece, nu mai are rost sa il bati. Va trebui sa o uiti. Insa am o veste buna: mai sunt fete ca ea in lumea asta, unele poate mai ceva ca ea. O sa dai cindva peste alta si vei fi fericit. Dar atunci sa nu uiti sa bati fierul cit e cald.
Mai poti specifica si faptul ca nu toate femeile doresc barbati tupeisti, sau barbati moi, spune-i faptul ca la fel de bine cum a gasit o femeie care la respins pentru ca e timid(aparent) poate gasi una care doreste pe cineva timid. Nu poti baga in foc mana ca toate femeile vor sa dea peste repeziti, nu?
E buna observatia ta.
Insa regula in relatii e simpla. Daca in cateva saptamini de cand ai inceput comunicarea, fie timid, fie tupeist, nu ii dai cumva fetei de inteles ca o placi, nu trebuie sa te mire ca ea vorbeste cu alt baiat care intre timp a aparut in viata ei. Si mai ales daca ea a luat initiativa, luindu-l de mina, cum e in acest caz, iar mai apoi, desi el atunci a reactionat pe moment, a ramas totusi deoparte. Daca si mai apoi a stat deoparte, mi se pare cit se poate de logica actiunea ei. De aceea am si zis ca a fost moale.
Daca ea este deja cu altul, nu mai are nici un rost sa te tii dupa ea!
Oricum nu-i interesata de tine, asta-i clar.
Salut. Te sfătuiesc s-o părăsești. Își bate joc de tine. Dacă ar fi ținut la tine nu s-ar fi cuplat cu respectivul.
Îți recomand sa te îmbeți grav
) și sa ieși in club asa frumos cu niște prieteni. Agățați și voi ceva ca sunteți băieți destepti. Și sa vezi ce uiți tu și de mumata
Bzvzbz întreabă: