| Silwian a întrebat:

DEci Haideti sa va povestesc patania de viata de curand intamplata. in fine e de ceva timp! Imi voi asuma tot ce voi spune! Poate cine stie mai trece si altcineva prin ce am trecut eu! Sper sa aveti rabdare s-a citit ce va voi povesti! Sper sa n o lungesc asa mult! Deci. in urma cu ceva timp.sincer un timp destul de lung mi e jena sa va zic cat ca nici mie nu mi vine sa cred cum au putut trece atitea luni,, Am cunoscut o tipa! Frumusica foc Si ea si eu avem o varsta destul de matura. Iertati ma ca nu va pot zice varsta dar chiar mi e jena! Deci simpatie mare eu asupra ei! Ok ..eu visator si cu sperante mari. insa ea. voia de la mine doar sa fim amici.Si ne am tot inalnit o zi doua.o luna doua smd.Si nimic absolut nimic! Ne intalneam doar ca amici! sad Eu aproape comportandu ma ca si cum ar fi fost iubita mea. Adica mici atentii cadouri de diferite ocazii smd. Ea insa mai. neatenta ca sa zic asa. am zis mna! Ma gansdeam ca poate cu timpul o sa ma placa sau ceva de genul! Si asa ne am mai jntalnit inca vreo 3.4 zile. cinci sase luni...Dar degeaba! Ea nimic si nimic acelasi raspuns.sad Eu in timp incepusem sa fiu foarte stresant si o cam stresam cu tot felul de gesturi...Imbratisari smd.sad Aproape ca incepusem sa o speriu. ceea ce imi zicea ea.sad Dar ea tot accept sa ne veden//winking (, si asa a durat..foarte mult timp. in care ne intalneam..doar amical! Deci baieti.cand ea nu te vrea. pai nu te vrea si nu te doreste!
Fetelor! Cum puteti sa va intalniti cu cineva atita timp cat nu l placeti? Si nu l doriti? Doar asa sa profitati de bunatatea lui si educatia lui!? sad of

Erau zile cand imi zicea ca are frigiderul gol...ea locuind cu o tipa in chirie. in fine acum pare cu totul altfel.dar cand auzi pe cineva ca ti zice asa parca nu te lasa inima sa nu l ajuti!
ok...Doar chiria nu i am platit o ca in rest... offf.OK Deci baieti! Cand Ea nu te vrea Pai nu te vrea si nu te doreste! Nu fi ti prosti si inimosi ca nu merita si nu rezolvati nimic. Absolut nimic!

Dragostea nu se cerseste! Vine de la sine! Tine ti minte asta!

Răspuns Câştigător
| jacktaylor a răspuns:

Trebuia sa ii bagi niște carne in frigiderlaughing sa ii umpli golul happy
Ba nasoala relatare sad acum te înțeleg prin ce treci, tu fiind un băiat mau sensibil ai căzut într-o depresie ușoară si ai dezvoltat unele complexități,care,,sincer greu le vei depăși, având în vedere ca tu au pus mult patos, ai investit timp și sentimente și tipa aia nici măcar o scunda nu o apreciat nici un gest făcut de tine,te-o băgat fast în friendzone,este și vina ta,next time vi și tu mai vigilent, și nu mai oferi dacă nu ți se oferă la rândul tău nimic din partea "ei ".
Ți-o produs multe insecuritati,trebuia de mult sa o lasi în păcatele ei,și sa te orientezi spre o alta fata care iti acorda măcar o șansă minima în a te cunoaște, asta din relatarea ta cred ca o urmărit anumite chestii de la tine, sa profite de tine și de bunătatea ta,de aceea îți spunea de prostia aia, capcana aia cu frigiderul gol,o vrut sa iti dea plasa! Te-o văzut slab, umil, naiv,și o încercat sa își joace cartea, cel mai mult care o avut de suferit ești tu, asa se întâmplă când esti un om prea ok, doar tu ai de suferit.Eu zic, ca nici măcar nu ar trebui sa dai 2 parale pe tipa aia, nici nu merita sa te gândești la o tipa ca aia, inceae a sa nu mai privești în trecut, și sa treci peste, ei nu ii pasa de urmările lăsate asupra psihicului tău, nu da nici 2 bani. Asta o fost o lecție.

6 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Nu trebuia sa ai sperante daca nu te vedea mai mult decat ca pe un amic.

Răspuns utilizator avertizat
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aprofitat de tine o panarama si tu ca fraierul credeai ca te iubeste, ea si o trage cu altii si tu i faci cadouri si îi dai bani, cine te a pus sa fi inimos cu asa o lichea cine? Acum degeaba te plîngi mai si zici ca esti matur ca ai o varsta, apropo unde ai cunoscut o pe fata asta?

| Marius22222222222 a răspuns:

Pai fata ți-a zis clar că nu vrea decât amicitie.nu e vina ei nici măcar o secundă. daca ai făcut ceva pentru ea și acum cumva scoti ochii..degeaba ai facut

| RAY a răspuns:

Omule daca ți a spus te vad ca pe un amic, ca credeai ca o faci sa se însele, nu e vb de dragoste, daca nu simte atracție fizica din prima adio, fata nu a profitat de tine, așa fac prietenele intre ele.

Daca ai 120 de kg si slăbești ajungând la o greutate normala, da este o șansa sa se placa, asta e singura posibilitate, mai ales ca tu te uiți după una frumușica, ai si pretenția, omule uitate in oglinda, frumosul cu frumosul, uratul cu uratul, astfel ne denigram specia,ne vedem mult mai frumosi in oglinda,intreaba fete straine cum ma vezi sau sunt site urii de genul,daca esti urat nu visa omule, bani nu cumpara atractia fizica, cei urati au gene proaste ca urmare ca mamele noastre au ales gresit, stiu ca este de rahat asta, asta e adv

| YorickRosto a răspuns:

Buna.
Imi pare rau prin ce ai trecut, sincer. In opinia mea, nu a meritat sa iti pierzi atata timp din viata ta, pentru o fata care nu te dorea. In aceelasi timp, te-ai gandit ca poate ea chiar te considera un prieten foarte bun si din pacate nu avea aceleasi sentimente fata de tine. Totodata, daca o fata iti spune ca o sperii si devii agresiv in comportamentul tau cu ea, ar fi o idee sa o lasi in pace ca lucrurile sa nu degenereze. Chiar daca imi pare rau pentru cele traite de tine, nu mi se pare ca atitudinea ta fata de ea a fost una acceptabila, adica pana la urma, de ce i-ai cumpara mancare doar ca sa faca sex cu tine. Pana la urma, nu iti datoreaza absolut nimic, nici macar o urma de sentimente care pot fi asociate cu o relatie, deci nu inteleg de ce esti atat de suparat pe femei in general.
Mult succes si la cat mai multe femei agresate si dupa facute tot ele curve.