anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DECI ROG SERIOZITATE MAXIMA am inceput sa vorbesc cu o fata care era iubita unui prieten si am vorbit ceva timp si dupa ne-am vazut fata in fata eu am 18 ea 14 si ne-am vazut intr-un bloc si acolo stiind ca ea a mai facut cu prietenu asta al meu care are 17 am incercat-o si eu am zis ce dracu nu se intampla nimic si dupa seara aflu ca parintii ei au aflat faza e ca totu s-a facut de buna voie si nesilita de nimeni adica si ea a vrut AJUTATI-MA CUM POT SA SCAP DE ACUZARI?

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu poti...

| devilmilan a răspuns:

Daca nu gandesti... acum te expui la problema, era greu sa gasesti una mai mare? Ce-ai zis gata ma dau la copiii...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ti ai facut poftele, acum platesti pentru ele. Sexul cu un minor sub 15 ani, fie el si de buna voie, dupa cum ti am zis si la cealalata intrebare, se pedepseste cu inchisoare.

| bibi5961 a răspuns:

Faci operatie estetica la pasarel si te deghizezi in femeie, sigur nu mai au treaba cu tine autoritatile. vezi sa-ti razi mustata sa nu te dai de gol. te-as ajuta cu o parere chiar foarte buna, insa asta ar insemna ca incurajez relatiile sexuale la asemenea varste, deci nu te pot ajuta.

| sofisis a răspuns:

Problema e ca ea e minora, are 14 ani si chiar daca ea spune ca a fost de buna voie, parintii ei tot te pot acuza.

| Alcyon a răspuns:

Ai dat de naiba! Sa stii ca unii isi pun fetele minore, sa intretina relatii sexuale cu oameni in toata firea, ca mai apoi sa-i stoarca de bani. Sunt fel si fel de escroci pe lumea asta.

| Cσcσ a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| CristeaAlexandruCDA a răspuns:

Pune-o de fata cu parintii ei si spune-i sa recunoasca. Daca nu recunoste ai pe prietenul tau care stie de ea ce face.Cer-i ajutorul.