| nimicaici a întrebat:

Deci sa va spun ce s-a intamplat...
De la un timp el nu mai vorbea cu mine, nu ma mai saluta, nu nimica.
A inceput scoala, si a inceput sa imi zica prin pauze SALUT iar eu nu ii rapsundeam.decat uneori foarte emotisonata tongue tongue
Ieri, m-a intrebat pe mess ce fac alaturi de un ":*", eu i-am spus ca bine :d
Mi-a zis ca nu prea vorbesc cu el la scoala, si ca e cazul fericit daca ma uit la el laughing
Ma rog am avut noi niste intalniri vara asta, in care m-a pus sa ma uit in ochii lui "puppy dog eyes" laughing
Astazi i-am adus aminte cum ma chinuia sa il privesc si mi-a zis " Data viitoare cand ne vedem te voi chinui din nou deoarece vreau s a ma uit si eu in ochii tai, sunf frumosi love struck " eu i-am zis ca e singura mea parte frumoasa, iar el repede a zis " nu, esti frumoasa toata love struck"
I-am zis ca nu vorbesc cu el la scoala fiindca el pune muzica in scoala, intr-un cabinet de info, si nu pre aare timp. mi-a zis ca de ce nu merg cu el si eu :d
El va fi de servici pe scoala curand [ stiti sunatul pe scoala ] si uitati :
-Esti pe scoala marita asta? :O [ ew ]
-Da love struck Dar ce, vrei sa imi tii companie? :* [ el ]
-Daca ma primesti.laughing)laughing [ eu ]
-Logic ca te primesc :* [el ]
Azi pe la 12 a fost o deschidere la un club, era si el acolo.ma tot uitam la el.insa ultima oara cand l-am privit am observat ca si el se uita la mine.[ aii ce privire aveeea :X:X ]
I-am facut cu mana si i-am zambit...
Ce credeti?
P. S TIN MUULT CA EL E INDRAGOSTIT DE O FATA, PE CARE O IUBESTE NESPUS DE MULT, DECI S ANU VA GANDITI CA MA IUBESTE SAU CEVA DE GENUL, ASTA STIU SIGUR!

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Atunci are o problema cu capu pentru ca daca zici tuh ii place de aia dar ii place si de tinehappy. daca sti sigur k ii place de fata aia. numai vb cu el ca sa nu suferi lasa-l sa fie cu fata aia si gasesteti alt b.

| jimime a răspuns:

Daca stii ca el are sentimente pentru altcineva, atunci nu cred ca ti'ar fi benefica o eventuala relatie cu el. Incearca sa te uiti si la altii si pe el trateaza'l ca pe un simplu amic si nu lua inseama posibilele "avansuri" din partea lui ci trateaza'le ca pe simple glume. Bine, daca el da de inteles ca te place destul de mult, atunci merita sa incerci, de ce nu!

| BlurrY a răspuns:

Pai el te iubeste chiar daca uh zici ca nubig grin
el incerca sa ajunga la tine( sa se apropie de inima ta ) sa ti-o cucereasca...crede-ma.daca avea prietena nu se mai uita el asa la tine.nu stiu ce sa zic///dar eu cred ca te iubeste. oricum BAFTA