anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragii mei, am o intrebare.Prietenesc foarte bine cu un baiat si imi place de el, aseara am iesit cu gasca noastra la o mica veselie, deci am servit cite ceva, iar mai apoi Acel baiat de care imi place aseara cind eu incercam sa fac cuiva loc in cercul pe care il formasem noi cu prietenii, el m-a acuprins.Iar mai apoi a urmat si petrecerea acasa...iar mai apoi ca la fiecare intilnire :*.
astazi nu am vb cu el, si nu stiu ce sa fac, cum sa actionez, ce sa cred din toate aceste actiuni. Ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Sunt sigur cam 80% ca si el te place dar ia trebui putin curaj sa se exteriorizeze, si dupa ce ati servit voi cate cv a putut sa se manifeste. Acum probabil fiind treaz ii este rusine. Ia si vb cu el, dai un sms sau suna-l si intreaba-l cmf, daca mai tine minte ce a facut aseara?hee hee Daca te intreaba el daca mai tii tu minte ce a fost aseara, spune-i ca da... daca zici nu, ii dai de inteles ca nu ti-a placut ca tea cuprins, in brate probabil. Funda?

| principessa1994 a răspuns (pentru Jony123):

Hm...un baiat e greu de scos la mal. si nici nu stii ce sa fac. dar mesti totusi de acest sfat. I-am trimis un mesaj daca ii pare rau ce s-a intimplat.Ce pot sa mai fac?

| Jony123 a răspuns (pentru principessa1994):

Pai discuta cu el despre asta, intreaba-l daca a facut asta doar la betie sau e mai mult, daca zice ca e mai mult pai ar fi frumos sa-i zici si u ce ai pe sufletwinking

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Te iubeste foarte mult sigur la ora asta cu alta

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu mai actiona, lasa-l pe el sa actioneze