Am intrebat, ce te-a deranjat?
Ce-ți mai place să-i necăjești pe ăștia mici!
Nu m-a deranjat. Problema este ca sunt destule informatii despre asta pe internet dar multi copii continua sa creada toate porcariile, că asa a zis un neica-nimeni care habar n-are care ii este ața.
Parca lumea era mai inteligentă inainte.
Când văd atâta naivitate(prostie) si cu atâtea informatii peste tot, de ce nu aș face-o?
Nu stiu cu ce te-am jignit, dar daca asa consideri tu sa-i tratezi pe altii ca naivi (prosti), imi dau seama cat de inteligenta era lumea inainte.
Dovadă că ai gândit la viteză. Eu am generalizat.
Aha.
A e clar esti alt comunist care a uitat unde e Facebook-ul esti efectiv antipatic si patetic, pana si un copil de 10 ani e mai matur ca tine
La varsta ta ocupa te de școala nu este o varsta potrivita sa faci sex, nici tu nici fata cu care vrei sa faci sex nu sunteti pe deplin maturi din punct de vedere sexual, dupa varsta de 18 sau 21 de ani este altceva, dar acum nu.
La cate fire am rupt îmi puteam deschide fabrica de cabluri, nu se rupe, eu am f doua și nimic
Nu se rupe nimic si nu este bine sa se rupa nici o ata.
Cei care au fimoza pot avea accidente sa li se crape pielea si sa sangereze crezand ca li s-a rupt ata, fiindca nu au habar de existenta fimozei si nici de faptul ca penisul trebuie sa se decaloteze usor si complet cand este in erectie.
Basme! E importanta persoana care o alegi pentru asta o viata intreaga, si cum zici tu de preferat virgina si cu bratele deschise catre tine.
Nu se rupe, ea se face elastică, se întinde cât se decalotează și se va obișnui așa.
La mine sta mereu decalotat, nu stiu de ce, gen nu se trage pielea peste cap.