Nu e nimic grav; ai rabdare si incearca sa nu te mai gandesti atat de mult la ce s-a intamplat in trecut
. baietii vin si pleaca, nu te ingrijora vei gasi o persoana potrivita pentru tine;
Pur si simplu nu ai gasit persoana potrivita, cat despre o relatie mai lunga si sa nu te plictisesti ar trebui s faceti lucruri noi sa nu lasati monotonia sa intervina intre voi.
Eu aveam aceeasi problema
decat ca la mine tinea pana in momentul cand ma culcam cu fata respectiva, apoi incepeam sa ma plictisesc cand nu mai aveam nimic de descoperit la ea. Acum ma limitez la lucrurile esentiale care trebuiesc stiute despre persoana respectiva, in fiecare zi apare ceva nou si pot spune cai mult mai bine.
Nu-i grav. Si eu sunt asa. Eram... Trebuie doar sa ai rabdare si sa gasesti persoana potrivita. Stiu ca poate fi enervant. Eu am gasit-o si surpriza! Nu m-am mai saturat.
Eu zic sa nu faci o tragedie din asta. Sunt sigura ca pe viitor o sa iti descoperi marea dragoste dar trebuie sa astepti. Incearca sa ii cunosti bine pe fiecare si sa ii inelegi mai ales. Ai sa vezi ca fiecare are cate ceva special. Si tu il poti alege pe cel mai bun
Noroc.
Pai, incepe prin a spune ce standarde ai?
incearca si tu sa cauti lucrurile frumoase la fiecare, descopera-i calitatile si iubeste-le. E imposibil sa nu iti placa niciunu. Nu uita ca atractia fizica( -mama ce bine arata, pe asta il vreau...chiar daca el e posibil sa bubuie cand deschide gura) e doar de moment. Iubirea se naste din compatibilitatea caracterului, personalitatii(iti place cum se poarta, cum gandeste, cum vorbeste, etc, etc)
Iar cat despre plictiseala, e greu sa gasesti pe cineva cu exact aceleasi pasiuni, pe care sa le impartasiti.
Cauta ceva nou, faceti ceva impreuna, ceva ce poate nu ai mai incercat, si o sa vezi ca nu o sa te mai plictisesti
Maki