| RobertaNebuna a întrebat:

E un baiat la mine in clasa de care imi place. Adica nu imi place la nebunie de el dar il consider dragut si de treaba. Mereu cand incep sa rad ca o nebuna incepe si el sa zambeasca si astazi eram la scoala si mi-a facut o poza fara sa-mi dau seama si i-am zis sa o stearga si a dat asa din cap ca nu si eu am zis: Bineeee tu ai vrut-o. I-am facut si eu o poza si i-am aratat-o si am zis ca arata obosit in poza si el a zis: bine sterge si sterg si eu poza. El a sters-o si am sters-o si eu si a zambit asa. El e mai timid adica nu intre pretenii lui dar cand vorbesc eu sau cineva cu el. El e foarte destept la scoala, la toate materiile are numa 9 si 10 iar eu...nu cred ca vreti sa stiti ce note am. Sunt mai mare ca el mai batrana sa zic asa cu 2 ani si nu vreau sa creada altii ca sunt pedofila. Dar imi place adica el e mai inalt ca mine si nu se observa. Credeti-ma ca mereu zambeste cand vb cu el ce inseamna asta?

7 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

Inseamna ca te iubeste mult. Dar mereu cautati pe cineva la care ai ceva de invatat. O sa ai ceva de invatat de la el, dar te rog sa nu il strici, sa nu il inveti cu tigari sau bautura, cu chiul sau tanjeala.

| aida009 a răspuns:

Inseamna ca te place.Nu te iubeste, doar asa crede el, dar nu te iubeste, te place.Cred ca oricum daca ati incerca o relatie nu ar dura.Sunteti prea diferiti.

| fonfulika a răspuns:

Eu unul zic ca nu e genul tau si nimeni nu crede ca o relatia ca asta va dura imi pare rau dar zambeste doar din politete scuze adevarul doare (sunt baiat deci zic ca stiu cum gandesc baietii ok) imi pare raucrying

| fonfulika a răspuns:

A da si inca o chestie eu sunt cam ca el exact la fel de fapt din ce imi descrii si pe mine ma place o fata cu 2 ani mai mare si eu am doar 9 si 10 si eu sunt de treaba si zambesc mereubig grin si si eu sunt nebun cu prietenii mei si mai timid cu restul lumii deci sigur stiu cum gandeste el

| fonfulika a răspuns (pentru Wihox):

E naspa ca el e destul de simpatic si ea e ceva de genu care e cu tigari chiul etc iar el e cv dala pe care il plac toti profii(ca pe mine care sunt un,, sfant" spun toti e ceva de genu care face multe prosti dar pe care totusi toti profii il considera un sfant si un inger... cam ca mine) nu o incuraja ptc o sa il strice destul de tare si eu sunt cam la fel ca el... si totusi s-a indragostit de mine o fata mai genu ei cu bautu chiulu care a fumat(sunt a 5-a) deci dati seama si crede-ma ca mi-a fost ingrozitor de greu sa rezist si sa spun nu la tot e ff greu iar ea fie de vrea sau nu o sa incerce sa il ademeneasca la lucruri din astea si poate va fi tentat deci s-ar putea sa il,, strice" nu o incuraja crede-ma ca e cel mai bine(ciudat e ca sunt baiat si le am cat de cat cu chestii din astea,, de dragoste") oricum nu o incuraja te rog eu ptc el pare destul de specialbig grin(zi-mi dupa ce citesti ce parere ai despre raspuns ok te roog)

| RobertaNebuna explică (pentru fonfulika):

Eu nu fumez. Sunt mai nebuna asa dar nu fumez. Nici mie nu imi plac tigarile si asa. Nici macar nu am incercat vreodata si nici nu vreau asa ceva ca sriu ce greu e sa te lasi de fumat.

| fonfulika a răspuns (pentru RobertaNebuna):

Bine de nebun lumea zice ca sunt si eu dar sincer niciodata nu mam prins ce insemna "nebun" asa ca o iau si eu pe incercate