| fatadenota10 a întrebat:

Ehh poveste lunga, insa incerc sa va spun cate ceva, dupa 1 an jumate de cand ne cunoastem ( doar pe net) ne-am despartit de 6 luni, eu chiar il iubeam, el la fel insa dupa o cearta mi-a zis ca suntem mult prea departe ca sa mai poate exista ceva intre noi si ca are deja iubita. A incercat sa ne mai impacam insa nu a depus efort mare. Miercuri este ziua lui de nastere ce ziceti sa-i telefonez? imi doresc uneori sa vina iarasi in viata mea, poate inca nu l-am uitat.
Daca il sun ce-i spun?
please ajutor

Răspuns Câştigător
| Angeline a răspuns:

Nu l-ai vazut niciodata, trezeste-te happy il suni si ii spui la multi ani si sa cresti mare, si te comporti normal, ca si cand nimic nu sar fi intamplat, nu iti va reprosa nimic daca il suni sa-i spui la multi ani, si mai ales de ziua lui happy

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce rost are sa te mai chinui daca e asa departe de tine si nu aveti de gand sa va vedeti in persoana? Mai bine il lasi impace.

| TąNyą a răspuns:

O relaţie nu poate exista doar pe net, ce aţi avut voi n-a fost o relaţie adevărată de iubire.

Dacă vrei din bun simţ poţi să-i urezi la mulţi ani.

T.

| AcAdIcA_6275 a răspuns:

Pai...
ii spui la multi ani si ca iti doresti sa fie bine etc etc. urari de astea
ii poti spune ca iti este dor de el
adica sa vorbesti cu el
:* succes

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

O relatie virtuala nu se mai numeste relatie de iubire.el poate minti oricand, comportamentul lui in realitate nu este mereu precum cel din lumea virtuala. logic ca are deja o iubita pentru ca nu poate avea o relatie in care sa nu va vedeti niciodata.doar nu te asteptai sa te si mariti pe net?straight face

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Relațiile prin internet nu țin

| fatadenota10 explică:

Totusi il sun sau nu?

| katriin a răspuns:

In tot deauna iubirea cea ma mare si mai fericita se va intoarte inapoi