Duci lipsa de sex, iar atunci cand ni se intampla asta, fanteziile noastre sexuale tind sa se accentueze si sa devina mai "dirty". Eu cred ca e ceva normal si majoritatea suntem construiti asa.
Te-a chemat afara la socializare si te-a luat de mana. Ce vrei mai clar de atat? Cu siguranta e interesat de tine. Un barbat nu face niciodata asta fara un motiv sexual/romantic. Acum ramane sa-i studiezi in continuare comportamentul si adaugand la ceea ce stii deja despre el, sa iti dai tu seama daca vrea doar sex sau vrea o relatie serioasa.
Interesat poate fi din punct de vedere maxim sexual, iar asta tot din vina mea ar fi deoarece cred ca se simte iară puternic lipsa de sex în comportamentul meu. Plus ca o data când a zis o vorba ceva de genul că eu mereu pe el îl ajut, mie mi-a trecut imediat gândul la sex. Cum ai putea ajuta un bărbat dacă nu asa? Adică, în fine poate am atras prin gândul ala o serie de gesturi ieșite din context.
Nu se pune problema de relație,, serioasa" totuși
1 eu nu cunosc omul de fapt și nici el pe mine
2 nu știu nimic despre el asa de
3 omul nu pare genul sa aibă,, crush" pe cineva de genul meu, pentru că sunt fete tari în companie și nu sunt luate și sunt și mai ok
4 sunt conștientă ca nu poate fi nimic de genul
Or fi in companie fete tari si care nu sunt luate, dar deocamdata el te-a chemat afara la socializare si te-a luat de mana pe tine, nu pe ele. Nu doar o data in viata mi s-a intamplat ca gusturile mele ca barbat in a aprecia potentialul de a atrage dpdv sexual al unei femei, sa nu se potriveasca aprecierilor unor prietene de-ale mele. Altfel spus, o auzeam pe una spunand ceva gen "ce bine arata tipa aia!", iar eu ma gandeam "serios? mie nu mi se pare". De asemenea s-a intamplat si invers, adica mie sa mi se para frumoasa una pe care ele o cobsiderau urata. Pe scurt, am constatat ca barbatii si femeile folosesc standarde de apreciere diferite.
Pana la urma, tu ce iti doresti sa fie intre voi?
Nu poate fi nimic între mine și cineva de la locul de munca, deoarece am mai trecut prin asta și m-am îndrăgostit, iar eu îndrăgostită sunt alt om. Deci, indiferent dacă îmi e simpatic nu e ceva bine. Oricum, eu nu îl cunosc asa de bine doar ca îmi dă atenție și eu sufăr de atenție posibil, unde nu am primit cât am avut nevoie sau ceva, în fine. Oricine îmi da atenție mie, e pe lista de prioritati și cam la asta se rezuma... traume și iarăși traume
Si ce daca te indragostesti? Multe cupluri s-au format la locul de munca. Trebuie doar sa te mobilizezi un pic si sa fii atenta sa fie baiat serios. Totul e despre autocontrol...sa nu investesti sentimente pana nu ai indicii clare ca are intentii curate. Poti, nu e greu.
Pai la ce vrei sa ma gândesc când un bărbat vrea sa ma tina de mana? La o nunta? prietenie cu beneficii?
Auzi cum, ce reprezinta o tinere de mana? Logic când un bărbat se apropie fizic, vrea sex. Ce poate sa vrea? Film pe Netflix?
Și la ce vrei sa ma gândesc? Sunt călugăriță cumva? Nu sunt om?
Ai dreptate. Alta poate s-ar fi gandit ca iti este frig la mâini.
Si ți-ar displace?
E normal că esti om, mai ales femeie dornică.
https://www.tpu.ro/......e-sexuala/
Dar bine zis mai ales ca am experiență la genul asta de situații! Ai mai luat și link sa pui acolo dovadă.
În realitate probabil că nu mi-ar displăcea, că doar nu e prima data când se ivește ceva de genul, dar băiatul este un afara ligii mele și nici nu-l cu cunosc de fapt. E vechea poveste ca și cu ceilalți de fapt. Eu nu cunosc în general oamenii, pentru ca nu ies cu ei la țigară și asa
O femeie „dornică" de sex, se vede de la distanță, orice ai spune.
Mda. și ce e cu asta? Una este sa duci lipsa și alta este sa fii dornica. Sunt doua lucruri diferite. Poți foarte usor sa faci confuzia între ele și tu ca femeie, sa nu mai știi dacă e doar lipsă sau ești chiar dornică. Suntem oameni
Omul a incercat. Sper sa gresesc dar cred ca iti cam pare rău că ti-ai retras mâna.
Deloc? ma bucur ca a trecut momentul și am scăpat. Sunt alte lucruri care-mi dau bătaie de cap la momentul asta. Nu am energie sa ma angrenez în asemenea situație
Gestul este o incalcare a spatiului tau personal. Nu sunteti apropiati, nu i-ai dat indicii ca ii permiti sa te atinga, deci gestul a fost deplasat.
Iar daca te placea, te-ar fi invitat frumos la un suc/ceai/cafea in afara programului, sa stati de vorba mai intai. Asa ar fi procedat un baiat de treaba.
Faptul ca tipul asta a "sarit" calul e un red flag. Ce mai urmeaza? Sa te pipaie in public?
Cand te mai invita sa socializati, spune-i clar ca nu doresti sa fii atinsa. Vezi cum reactioneaza.
Mie unul NU mi se pare potrivit gestul lui de a te lua de mana. Sunteti colegi de munca, nu iubiti. Ceilalti din jur cum ar fi privit treaba asta? Iti dai seama ca ieseau imediat zvonuri si coate date intre colegi cand va vedeau. Omul daca nu te placea nu se apropia asa de mult de tine. Nu iei de mana o fata pe care nu o placi. Daca nu placi in acest sens o colega de munca, pastrezi o anume distanta intr-o maniera politicoasa si profesionista. Nu te apuci sa o iei de mana prin companie.
Ai procedat foarte bine si foarte corect. Ah, daca omul te invita la o cafea/un suc dupa program si avea sentimente pentru tine si tu pentru el mi se parea mai normal gestul dar asa este pur si simplu nepotrivit ca e venit de nicaieri si fara context.
Ei, da sincer a fost un gest ieșit din context. Dar punand totul cap la cap, ar putea fi din vina mea pentru ca și eu am fost mereu asa poate flower Power or sonething, mereu sunt cumva. De exemplu, a fost o data când a zis o vorba ceva de genul că eu mereu pe el îl ajut, mie mi-a trecut imediat gândul la sex. În sensul ca îl ajut cu sex sau ceva, de altfel a fost un gând care dă de gol asa ce am făcut pana acum. Cum ai putea ajuta un bărbat dacă nu asa, zice creierul meu. Adică, în fine poate am atras prin gândul ala o serie de gesturi ieșite din context, dar băiatul nu ma place intr-un sens mai mult decât sexual.
Mulțumesc că susții reacția. E foarte important pentru că m-am simțit puțin prost după ce am retras mâna. Am rămas foarte zâmbitoare totuși, nu cred ca gestul a fost interpretat ca ostil sau ceva. Intr-adevar, eram mai mulți colegi și posibil sa fie ciudat și pentru restul.
Evident ca nu este un gest nepotrivit, faptul ca ti-ar retras subtil mana poate explica limitele tale in diplomatia fata de persoana X, fie nu il placi, fie ai relatie sau placi pe altcineva, iar acel gest facut de barbat se poate considera clasic, dorinta de apropiere, pana acum nimic neobisnuit.
Ce vad eu neobisnuit ar fi, consideri acea persoana "vulgara"? Se comporta asa cu o normalitate fata de alte femei?
Mulțumesc că susții reacția. Dar mi-as fi retras mana și în alte condiții, deoarece ma simt prost la superlativ mereu. Nu știu cum este el ca și persoana, pentru ca eu nu ies la țigară cu ei cum am făcut ieri. De obicei evit situațiile sociale pentru că am anxietate sociala cronica și devin ciudata în public.
Nu am cum sa zic cum se comporta. Poate da, pentru el o fi venit ceva normal.
Un lucru totusi, de ce te gandesti asa mult la acel eveniment?
Si cine ti-a acordat aceasta anxietate sociala cronica?
Pur si simplu, ai observat in jurul tau "chestii", chestii ce consideri ca le poti intampina si tu, facand din tine sa eviti interactiunile umane pentru ca, preferi sa nu iei contact cu ce poti ascunde dupa aparente
Nu ascund nimic după aparente. Contrar a ceea ce mi induci subconștient și etc, eu pur și simplu de fel sunt mai ciudata și am anxietate sociala moștenită. Evit locurile aglomerate, în general, etc. Asa eram și în generala, fugeam, ma ascundeam etc. Nicidecum nu ascund și nu am de ascuns nimic și nici nu am ce judeca la alții, pentru că găsesc la mine sa am ce judeca
doar nu ma simt bine cu mai mult de o persoana și punct. Cineva care nu se confrunta cu asa ceva și vine la mine cu blasfemia asta, nu are ce înțelege. Ura și la Gară
Pai clarifică situația și întrebă cam ce își dorește și vezi unde bate vintul are intenții serioase sau o mică aventura că se ajunge la căsătorie și aici este treabă serioasă că orice fată se așteaptă să fie iubită... respectată...sa îți zică un la multi ani de ziua ta sau de 8 martie sau cînd îi faci mîncare sau speli trebuie sa fii atentă că nu cumva sa te trezești cu un soț care este gelos folosește violenta verbala și fizica și nu merită asta ești om și meriți și tu să fii iubită și apreciată și stai de vorba cu Dumnezeu dacă acel băiat este de la el sau nu lua decizii cu picioarele eu am văzut din păcate multe cupluri care soția suferă fel mai mult am văzut cum tatăl meu o bătea pe mamă Mea și am învață o lecție că niciodată nu îmi voi face sa sufere soția mea care îmi va fi mai ales că îmi dăruiește copii
Ete na, nu a fost căsătorie cu ăia de peste 40 de ani și tu zici de căsătorie. Treziti-va, oamenii nu se mai căsătoresc
A fost o glumă. Se mai fac glume în grup