Frumos gest, pacat ca nu ai dat de ea. Poate ca mailul acela a fost trimis chiar de ea, sa te puna la incercare, sa vada daca iti pasa de ea. Tu i`ai demonstrat, pacat doar ca nu a fost si ea acolo sa vada gestul tau.De acum incolo eu zic sa iti continui viata si sa uiti de ea ...Stii vb aia ...mai are balta si alti pesti, iar tu esti inca tanar, iti poti gasi usor o alta fata care sa te iubeasca si pe care sa o iubesti.Viata merge inainte, cu sau fara ea. Oricum ea e cea care pierde, tu i`ai demonstrat cat de mult o iubesti, ceea ce prea putini mai fac in zilele noastre.
Sa stii ca, chiar daca nu ai gasit`o, e o fata foarte norocoasa ca o iubeste un baiat ca tine, de altfel, iubiri ca asta sunt foarte putine in ziua de azi. E un gest maret ce ai facut! Daca ar stii ea, ar fi mandra de tine
Departe de mine gandul de a te jigni in vreun fel dar nu inteleg de ce ai facut-o. In ziua de azi nu mai prea merita nimeni nici jumatate din ce ai facut tu pentru ea.
Oricum, nu pot decat sa te felicit ca ai incercat sa-ti atingi telul, dar mai ales pentru faptul ca din ceea ce spui nu ai de gand sa faci o tragedie din acest esec, ci sa-ti continui viata chiar si fara ea.
Tu stii ca ai incercat.
asteapta sa te caute ea, cum a zis nasa ei.
dar in acest timp, daca gasesti pe cineva care sa-ti placa, nu'i da cu piciorul pentru ca astepti un semn de la ea
multa bafta
pupici
Prietene, ai un suflet mare. Sa dea Dumnezeu sa-l poti pastra asa. Mai devreme sau mai tarziu vei primi ceea ce meriti cu adevarat!
Bafta!
Esti nebun, nu in sensul rau. daca am fi toate fetele atat de norocoase ca sa gasim un baiat asa ca tine... nu iti stiu povestea, dar iti admir gestul care l-ai facut pentru fata respectiva.