Pai cum tia demonstrat el ca te iubeste daca acum ceva timp cand aveati de abia o luna de cand va cunosteati spuneai ca tia cerut sa te culci cu el... iubitul meu ma asteptat un an de zile pe mine si nu mi-a cerut niciodata cand am fost eu pregatita am facut-o dar doar pentru ca am vrut eu. '' Cum fac sa ramana pentru totdeauna al meu?'' nu poti face nimic ca el sa ramana pentru totdeauna al tau mai ales ca de abia aveti 3 luni impreuna ..nu exista '' el nu e ca alti baieti'' toti sunt la fel, toate zicem asa la inceput dar intr-un final ne dam seama de faptul ca nu e nicio diferenta intre cel de langa noi si cel de la coltul strazi. daca nu a tipat la tine inca o s-o faca, daca nu tea jignit deocamdata e pentru ca simte ca inca nu esti suficient de proasta dupa el incat atuci cand o va face tu sa il ierti nu sa il parasesti daca nu te-a lovit in tot timpul asta e pentru ca nu a avut un motiv destul de bun dar cand va avea okazia o va face. intelegi... toti sunt la fel si asta o confirma toate femeile..esti inca tanara nu ai avut parte de alte persoane ca sa stii ce inseamna sa fi iubita atat de enorm. asteapta el e inca copil nu sa maturizat destul incat sa isi asume toate responsabilitatile care il asteapta daca te-ai muta la el. el munceste? daca ramai insarcinata la o varsta atat de frageda ce vei face. te vei lega pe viata de maini si de picioare nu o sa poti niciodata sa iti indeplinesti atatea vise pe care le ai acum si iti va parea rau mai asteapta gandeste-te bine la ce vei face, te-ar putea astepta o cariera frumoasa. nu stiu eu nu sunt nimeni sa te invata pe tine dar asa e viata nu o cerem noi si nu suntem intrebati cand ni se ia
da si tu sigur ai vreo 13 14 ani..este o mare diferenta intre femei si barbati. scumpo eu nu amavut deaface cu prea multi barbati dar am avut relati cu suficienti cati sa imi dau seama ca ultimu este exact ca ceilalti, dar eu nu ma refer ca unu bea celalalt nu bea sau bea mai putin, nu ma refer la faptul ca unul isi inseala nevasta cu una celalalt cu trei. intelegi. ma referem la faptul ca toti au in cap acelasi lucru ''sex'' din clipa in care te vede deja se simte intre picioarele tale. dar ceea ce poate ii diferentiaza pe anumiti barbati de ceilalati e faptul ca uni au respect pentru aceea fata, daca o iubea cu adevarat nu ii cerea sa se culce cu el cand deabiao cunoscuse stiind si varsta (13 ani).dar si respectul acela dispare odata cu trecerea timpului.
da scumpa dar. barbati se plictisesc ff repede de noi toti nu numai unul... dar cred ca el putea sa o mai astepte putin nu chiar asa. iar daca tot esti aici zi mi si mie '' chiar se poate face ceva pentru a ramane pentru totdeauna cu mine'' ca eu din cate stiu nu poti face nimic decat sa fi o persoana demna de iubit. dar poate voi ati descoperit vreo...