| Narfundo a întrebat:

Este cineva indragostit pe TPUtongue? Credeti in dragoste?

Răspuns Câştigător
| unnimeni a răspuns:

Dragostea e cu doua taisuri.
Cand totul pare perfect te poti arde si acea arsura sa ramana mereu.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sant destui indragostiti aici si persoane casatorite, mai sunt si singure dar ca mine nu e nimeni. Eu nu mai cred in dragoste

| Romancutza a răspuns:

Cum sa nu.Eu cred in dragoste.Fiecare isi va intalni jumatatea odata si odata, fiecare se va indragosti nebuneste de cineva, pana il va sufoca cu iubirewinking

| Emma a răspuns:

Sunt,dar nu mi se impartaseste sentimentulcrying
Si cu toate astea, cred in dragoste si traiesc cu speranta ca intr-o zi cineva ma va iubi la fel de mult cum am sa-l iubesc euhappy
Pt ca asa e viata happy. Speranta moare ultima happy

Xoxo

| pwp a răspuns:

La momentul oportun, nu sunt indragostita!
si da, cred in dragoste happy

| ionut7782 a răspuns:

Nimeni pe pamant nu s-a nascut sa moara singur.toti avem jumatatea noastra undeva acolo. speranta moare ultima.
eu unul traiesc acum o dragoste adevarata la 27 ani.deci cred ca dragostea exista.nimic nu e mai frumos decat placerea de a ti se face pielea de gaina la atingerea persoanei ce te iubeste.

| Ea12345 a răspuns:

Sunt indragostita.CU adevarat, pentru prima oara in viata laughing

| kissmealiss a răspuns:

Si eu st indragostyta si cred in dragoste este un sentyment minunat. daca ai sau o sa ai pe cine sa iubesti cu adevarat si te va iubi at o sa iti day seama ce inseamna dragostea. mult noroc in gasirea ei

| Maryna_1397 a răspuns:

Da.Si credem in ea, si in ceea ce simtim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt indragostita cred in dragoste si stiu sigur ca ii un sentyment minunat. daca ai sau o sa ai o iubita p care sa o iubesti enorm vei sty ce inseamna dragostea cu adevarat. mult noroc in gasirea ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt f indragostit de o fata cu care, cred, nu voi fi niciodata, pentru ca ea nu ma poate vedea mai mult decat un prieten f bun; si DA, cred in dragoste!