Da, este foarte posibil si foarte natural, sa ne gasim perechea si oameni potriviti noua, ca doar noi ii alegem.
Vad ca esti teribil de superficial cand afirmi ca vezi barbati care nu arata prea bine la fizic, dar au femei care arata bine la corp, cand in realitate fetele inteligente isi aleg barbatii dupa sentimente, dupa inteligenta, dupa vocabular, comportamnet, respect si nu dupa muschi sau cat de bine arata ala.
Dupa ala cu muschi si bani alearga orice pitipoanca proasta, niciodata o fata sau femeie desteapta.
Am și eu o intrebare pentru tine, dar sa nu fie cu suparare. Tu ai răspuns doar că să le iei apărarea femeilor? Daca e așa, nu prea mă ajută.
Cred că nu ai văzut totuși cat de superficiale sunt fetele și femeile în ziua de azi.
Inseamna ca nu esti realist deloc, fiindca si baietii sunt mult mai superficiali si mai cocolari ca inainte, gandind ca muschii lor sunt tot ce au nevoie ca sa agate fetele, ma rog, doar pe cele fara cieri, ca cele inteligente nu vor fii niciodata atrase de un cocalar cu muschi, care vorbeste porcos, vulgar si are aere de smecher.
Aa, și vrei sa zici că fetele sunt niște îngeri? Ce facem cu fetele care au impresia că li se cuvine tot când ele nu au mai nimic?
Daca esti cat de cat inteligent, inseamna ca esti capabil sa-ti alegi singur o fata, care ti se potriveste tie, asa cum esti tu!
Nu trebuie sa mai comentezi atata, despre fete sau baietii cu pretentie, ca isi gasesc ei partneri.
Pai și cum fac ca să găsesc fetele alea? Eu nu prea înțeleg de ce la unii funcționează și la unii nu. Plus ca la mine nu se pune problema de lipsa unui fizic cel puțin decent.
Poate la tine este doar lipsa de vocabular frumos si respectuos, daca spui ca nu-i problema de fizic.
Oho,trebuie sa ai papagal și vrăjeală buna,nu ai, pa pa gagici.
Nu trebuie sa ai ce are Elon Musk, cu un biscuite și o vrăjeală buna, iese treaba![]()
Femeile sunt sătule de papagali care vor sa trateze femeile ca pe niște prințese, au și ele nevoie de ceva nou
Nu.
Daca nu ai bani sau avere esti fiul ploii. Iti zic din experienta proprie.
Singura sansa daca esti sarac sa iti gasesti pe una trecuta de 30 de ani, singura si cu copil.
Pe ele cine le ia la varsta asta cu copil? Pe tine cine te ia sarac?
Se compenseaza reciproc.
''Este posibil pentru un average guy d.p.d.v. material (poate puțin peste) să aibă parte de femei decente în viața lui? ''
Nu. Niciodata.
Aia de i-ai vazut tu sunt altceva. Cine stie ce ''fetite'' sunt alea de le spui tu ca-s ''ok''.
s3xy0girl20 întreabă: