| Irina234561 a întrebat:

Eu am avut o relatie online, dar s-a terminat recent, a fost foarte intima si ajunsesem sa ne cunoastem pe deplin, dar s-a terminat si nu stiu daca are rost sa ma consum si sa sufar persoana nu a mai dat semn de ciata dupa ce s-a terminat si chiar nu stiu

Răspuns Câştigător
| Kiran a răspuns:

Continua sa te gandesti la relatie si la momentele frumoase, te va ajuta sa intelegi cum functioneaza o relatie cu un alt om, bun sau rau l-ai placut incat ati fost impreuna, posibil peste un timp sa revina in viata ta dorind sa reintrati in discutii, ce vei face atunci?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca relatia a fost foarte intimă, sper că nu i-ai trimis poze cu tine in costumul Evei?

| Irina234561 explică (pentru darrio2007):

Adica? Ce sunt alea?

| darrio2007 a răspuns (pentru Irina234561):

Puteam sa jur ca asta ai sa-mi comentezi.
Uite aici pe Adam si Eva.
Sper ca stii sa faci diferenta intre ei.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Adam_%C8%99i_Eva

A am inteles acum, nu doamne, nu a fost genul ala, am avut farte multe intimitati si momente intime, dar nu genul ala

| darrio2007 a răspuns (pentru Irina234561):

Dacă intimitățile au fost doar online nu si fizic, aia n-a fost relatie.

Ma refer ca au fost lucruri intime spuse, dar nu si poze intime trimise

| lpavel a răspuns:

Pai daca nu v-ati intalnit nici macar o data chiar nu are rost sa te mai complici cu el, sa te mai gandesti la el, dar sa mai suferi?

| Miruna333 a răspuns:

In absolut nicio situatie nu are rost sa te consumi sau sa suferi dupa o pesoana. Cu ce te alegi? Cu nimic, mai mult stres, suparare si nefericire. Oamenii sunt trecatori in viata, da uitarii, viitoarea persoana o sa fie si mai buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne! happy
O să ajungeți unii să vă căsătoriți cu păpuși gonflabile pe viitor!
Sau cu roboți AI ce vă răspund drăgăstos online! laughing
Asta, dacă tot vă consumați atâta emoțional, online! laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

" a fost foarte intima si ajunsesem sa ne cunoastem pe deplin "

ASTA A FOST, DOAR ÎN MINTEA TA!

| jorjache a răspuns:

Ai experimentat o parte din viața intima/sexuala! Va urma si altceva! Nu insista acolo unde nu mai ești băgată in seamă