| Bastanul2018 a întrebat:

Buna. Ce ar trebui sa stiu in cazul in care intalnesc o fata care a nascut un copil in varsta de 3 anisori si as dori sa imi spuneti va rog frumos ce ar trebui sa stiu inainte sa am o relatie intima cu aceasta fata. Multumesc anticipat. Tin sa precizez ca ne cunoastem de ceva timp

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AnjaAHUI a răspuns:

Bună!

În primul rând trebuie să știi ce vrei de la ea. Vrei o relație serioasă? Ești pregătit pentru acest lucru? Poți pune sentimente și în relația cu copilul? Ești pregătit să ai un copil? Ești pregătit să fii un model pentru copil? Ești pregătit să dedici timpul tău acestui copil?

În al doilea rând trebuie să știi că în relația cu această femeie vor fi 3 oameni implicați, dacă nu 4. Tu, ea, copilul, și depinde de stadiul relațiilor ei cu tatăl copilului, și acesta. Întâlnirile voastre vor fi afectate de programul copilului. Poate ție ți-ar plăcea să ieși seara în oraș, dar copilul trebuie culcat. Poate tu vrei să mergeți la film, dar poate ea nu are cu cine să lase copilul, iar filmul nu este unul potrivit pentru el, deci veți anula. Poate tu vrei să ai relații intime cu ea imediat cum ajungi acasă, dar ea întâi se va preocupa de copil, îi va pune să mănânce, îl va culca, și apoi va veni la tine. Poate tu vrei să dormi cu ea, dar ea doarme cu copilul, deci nu veți putea. Cu tatăl copilului este altă poveste. Depinde de el cum se comportă, dar fiind părintele copilului, va avea o legătură destul de strânsă cu mama. Va petrece mult timp în casa lor, o va suna des, va veni oricând va vrea, pentru că copilul este și al lui, va fi în preajma lor la toate evenimentele și sărbătorile. Ești pregătit să îl vezi de fiecare dată când este vreo sărbătoare? Ești pregătit să o vezi pe mama copilului vorbind cu el în fiecare zi, dându-i mesaje și spunându-i desptre cel mic?

În al treilea rând ea este întâi mamă și apoi iubită. Dacă tu vrei ceva, dar copilul altceva, ea îl va asculta pe copil. De asemenea, pentru ea este importantă relația pe care o ai tu cu cel mic. Dacă acest copil te place, ești binevenit, dacă nu, ea se va gândi de o sută de ori dacă să te accepte sau nu. Pe scurt, toată viața ei este influențată de cel mic, iar tu trebuie să fii conștient de acest lucru.

Multă baftă și să auzim numai de bine!

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Totul depinde de ceea ce ai dori sa stii, sa afli si sa cunosti in legatura cu respectiva fata/femeie. Daca ea te intereseaza din punct de vedere sexual, afla ca ''pasarica'' ei in proportie de peste 90-95% este exact la fel ca a oricarei alte fete/femei. big grin Sanatate!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ar trebui să știi că nu mai este fată, este femeie.
În al doilea rând ar trebui să știi că este fertilă, căci a făcut un copil.
În al treilea rând ar trebui să știi cu cine a făcut copilul și în ce relație mai este sau nu este cu el, căci acel copil are un tată.
Atâta timp cât acel copil este minor, acel tată are dreptul de tată asupra acelui copil și îl va vizita.
Dacă tu vei deveni soț a acelei femei vei interacționa cu el, așa că ar fi bine să vă întâlniți să îl cunoști.
Acea femeie are o istorie cu tatăl acelui copil. Această istoriie continuă, sau s-au despărțit definitiv.
Toate acestea ar fi bine să le clarifici înainte să te decizi să ai o relație cu această femeie, ca să nu ai apoi probleme care să nu merită.

| Plato a răspuns:

A nascut un copil in varsta de 3 anisori?! E din Ardeal tipa?

Trebuie sa stii un singur lucru: copilul e pe locul 1 si asa va fi mereu, cum este si normal si natural. Tu vei fi doar mai apoi.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

A nascut un copil de 3 ani? laughing
Si ce vrei sa stii? Nu are nimic deosebit fata de celelalte femei, in afara copilului.
Dar daca vrei doar sex, faptul ca are copil nu conteaza deloc.