|

Eu il iubesc enorm pe prietenul meu si el mi-a aratat acest lucru, dar nu stiu dc sunt asa, adica eu cred ca nu exista iubire reciproca, nu cred in asa ceva, mi se pare prea ciudat ca eu sa iubesc pe cineva si acela tocmai pe mine sa ma iubeasca...nu stiu, din moment ce eu il iubesc asa mult inseamna ca el ori nu ma iubeste ori foarte putin desi mi-a aratat c ama iubeste, poate se preface.Nu stiu dar mereu am avut aceasta conceptie, daca eu il iubesc inseamna ca el nu, dar oare se poate ca 2 persoane sa se iubeasca reciproc si la fel de mult? Stiu ca mereu unu iubeste mai mult, dar oare daca eu il iubesc asa mult, atunci inseamna ca el ma iubeste mai putin nu?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

E o prostie. Dragostea adevarata este intotdeauna reciproca. Dar crede-ma, daca l-ai iubi, nu te-ai intreba daca te iubeste mai mult sau mai putin. Fiindca dragostea adeavarat este darnica, generoasa, daruieste si nu cere. Asa ca nu stiu cat te iubeste el, dar tu esti indragostita doar de indragosteala, iti place sa spui "mama, cat il iubesc, wow", dar de fapt te gandesti mai ales la propria ta persoana si secundar la el. Iar asta nu e iubire. Ti-o spune o persoana care se bucura deja de 5 ani de o dragoste mare, adevarata si reciproca. Dar niciodata nu m-am indoit de partenerul meu si nici nu i-am cantarit iubirea ca la piata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Of... femei. Dacă nu le merge bine, se plâng.
Dacă au o dată în viaţă noroc să le meargă perfect, iar se plâng. De ce mama naibii te plângi?
Îţi merge perfect! Bucură-te de ce ai!
Să nu ai niciodată impresia că eşti prea ataşată de el. Niciodată nu e prea mult.

Tu te simţi bine dar ai ceva mâncărimi, serios acum!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai nu poti stii ce e in capul baietilor, nu poti stii daca chestia pe care ai zis'o mai sus se aplica mereu.
Pentru un moment ai incredere in ce spune el, asa fac si eu si stiu ca nu o sa ma dezamageasca happy si daca ti'a aratat ca te iubeste crede'l. si Sunt curioasa. cum ti'a aratat asta big grin?
Adica prietenul meu e dulce, devotat si renunta la multe pentru mine. Si. si eu am renuntat. dar nu ca el straight face
Iubeste'l. si nu te mai gandi ca nu te iubeste...sau cat de mult te iubeste... o sa afli la un moment dat happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar de unde stii ca el nu te iubeste la fel de mult.Lasa aceasta conceptie.Doua persoane se pot iubi la fel de mult. Mitul Androginului spune ca cu sute de ani in urma, noi eram niste bile uriase formate din 2, 3 persoane.Acele bile s-au rupt si persoanele s-au despartit.Acum fiecare persoana incearca sa-si gaseasca jumatatea. Daca tu il iubesti, si el te iubeste, lasa in urma prejudecatile pentru ca se prea poate ca el sa fie jumatatea ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Esti un pic cam disperata si nehotarata...si mai ales inca un COPIL. Se vede din toate postarile tale, nu-i nimic, viata te va invata toate la timpul lorwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează