| Loved a întrebat:

Eu iubesc un baiat foarte mult si eu "cred" ca ma iubeste dar daca intr-o zi ma va parasi... ce voi face? Ce imi sfatuiti sa fac sa nu ma mai gandesc la asta?cryingcrying va rog ajutati-ma

6 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Esti ca si povestea aia cu drobul de sare. Nu stiu daca o stii?! E mai veche...
Tot timpul stai cu grija : " Daca il pierd, Daca ma paraseste, Daca nu ma mai iubeste."

Tu esti constienta ca, datorita miilor de gandurile pe care ti le faci singura si fara motiv, nu o sa poti sa te bucuri de relatia pe care o ai?!
E ca si cand e totul bine intre voi, dar tu nu te poti bucura, ca te gandesti ca in viitor o sa fie rau.

Bucura-te de ce ai! Nimic nu-i vesnic, niciodata nu stim cat dureaza un lucru. Putem doar sa ne bucuram atata timp cat il avem.

Si nu dispera daca il vei pierde. Uneori e mai bine sa pierzi o persoana decat sa ajungi sa-ti doresti sa dispara. happy

| NoBoDy_9430 a răspuns:

Sti ceva? Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat.
Tu incearca sa pastrezi relatia cat mai mult dar daca nu merge si nu merge totusi trebuie sa va despartiti...

| vanessa98 a răspuns:

Gasesteti pe alt cineva si o sa vezi daca este gelos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, nu o sa poți sa te bucuri de iubire adevărata pana când n-ai sa înțelegi ca în iubire nu exista reguli, principii sau mofturi. Dai totul și nu aștepți nimic la schimb. Fericirea ta consta în zâmbetul celuilalt. Daca va veni ziua aia in care te v-a parasi... o sa te bucuri ca ai iubit cu fiecare celula... el a pierdut nu tu, însă nu uita ca, nici dragoste cu forța nu se poate. Nu a fost sa fie, cu siguranță nu era sa fie al tău. Cei al tău e pus deoparte.
Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bucurate acum ca esti cu el daca si el cu adevarat te yibeste nu te va parasi dar daca o va face incearca sa treci peste asta si mergi mai departe

| apostolmariana a răspuns:

Daca nu risti nu castigi, nu ai de unde sa stii viitorul, sau poate ai fost la ghicitoare?