| Pamanteanul a întrebat:

Eu sunt un bărbat diferit de fel și am visuri de viitor, ma gândesc ca dacă as găsi o prietena, toată ziua as fi după ea, as pupa-o toată ziua, as imbratisa-o, as gadila-o, as musca-o, as alerga după ea prin casa, deci nu doar in dormitor ci în toată casa chiar și când spala vase as merge sa ii dau peste fund și sa o pup și i-as trimite biletele când face mâncare ca o iubesc și as lua-o la dans și as glumi cu ea, asta e genul meu de bărbat și as vrea sa întreb serios, ca eu sunt mai nebunatic de fel, credeți ca femeilor le place astfel de bărbați cum v-am spus eu ca sunt?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nevoie sa-mi dai nici un sfat, am peste 3 decenii de viata frumoasa si fericita cu sotul si crede-ma ca il iubesc si mai mult cand vine si munceste cot la cot cu mine si apoi avem timp sa ne rasfatam impreuna.

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca te-ar iubii si ea la fel de mult, daca ai spala tu vasele si podelele, si i-ai fii de ajutor, in loc sa o alergi prin casa.

| Pamanteanul explică (pentru Violleta2022):

laughing eee pai am fi și noi ca la Romeo și Julieta, dar as și ajuta-o deși urăsc sa spăl vase și podele sad

Îți dau un sfat, dacă vrei sa te ajute soțu tău prin casa spune-i sa te ajute în timp ce te mângâi pe burta și ești mai dezvelita, o sa te ajute cu gându ca după ce te ajuta cine știe ce primește. Îți zic ca și eu as avea mai mult chef de lucru când știu ca după aceea as primi ceva bun...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Pamanteanul):

Si tu crezi ca ea spala vase si podele de placere?
Dar puteti sa faceti o intelegere si sa le spalati impreuna, sau pe rand fiecare, cate 1 saptamana.

Pai sa va tina atunci, astfel de relație e super...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă mai aduci și bani acasă, da. Dacă doar alergi după fundul ei, nu este suficient.

| darrio2007 a răspuns:

Daca o pui sa spele vase, e clar ca vrei o femeie in casa si nimic mai mult.

| mihai69 a răspuns:

Femeilor "le place" mai ales bărbații care știu să vorbească și să scrie corect.
Mă rog... cu excepția celor care scriu cam așa: "te-ar iubii si ea la fel de mult,..., si i-ai fii" etc.

| Pamanteanul explică (pentru darrio2007):

Am zis eu ca o pun? Dar din câte știu femeilor le place sa spele vase.

| Emilian65 a răspuns:

La unele da, la altele ba.

| IchigoKurosaki a răspuns:

Depinde ce fel de femeie este. Dar practic toate fetele le plac sa fie apreciate in mod "nebunatic" sau in orice fel, doar sa se simta apreciate.

| darrio2007 a răspuns (pentru Pamanteanul):

Se pare ca nu stii mai nimic despre ele.

| AndreeaWTS a răspuns:

Probabil, unora le place, altora nu.
De exemplu, mie nu.
Probabil ai fi mai sufocant decât Covidul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-mi numarul tau acum esti barbatul ideal

Răspuns utilizator avertizat