| alexutza222 a întrebat:

Exercitiu de imaginatie pentru baieti: Iubita voastra a ramas insarcinata. Ce faceti?
Sa sarim peste partea cu protectia, ca ati avea grija sa nu se intample etc. S-a intamplat.
Nu e vorba de mine si va rog fara mistouri.
In ce varianta v-ati icadra:
O sfatuiti sz faca avort
O parasiti si nu va mai pasa de ea sau copil
Va asumati rolul de tata de week-end
Formati o familie si cresteti copilul impreuna.
Evident pot fi multe alte variante de raspuns, astea sunt doar orirntative. Si va rog explicati alegerea.

9 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

O sfatuiti sz faca avort

| roxpau a răspuns:

Un copil nu este o jucarie azi il ai maine nu, un copil are nevoie de doi parinti care sa se iubesca, sa se inteleaga, sa aiba cu ce il creste, sa ii poata oferi o educatie, sa il ajute sa devina un adult responsabil etc. sunt perfect decord ca avortul = crima, dar si aducerea unui copil pe lumea doar ca sa indure greutati si neajunsuri = crima,

| corbulalbrosu a răspuns (pentru roxpau):

Ti-am evaluat raspunsul tau si l-an notat cu Inteligent. Nimic de comentat in plus.

| RAY a răspuns:

Toti ar spune ca vor pastra copilu motivul e simplu una e cand vorbim alta e cand e in fata noastra situatia aia, nu stiu eu unu nu sunt pregatit de copii inca sincer, as fi ipocrit sa spun da las vrea, plus ca nu sti nici daca e al tau, nu as parasio dar nu las pastra

| corbulalbrosu a răspuns:

Am asteptat sa vad ce raspunsuri se vor da deoarece eram convins ca proape totii isi vor da cu parerea cu toate ca habar nu aveti de adevaratele aspecte ale vietii reale mai ales cand este vorba si de un copil.Se pare ca doar Remus si RAY traiesc cu picioarele pe pamant. Asta e, traim intro societate in care ipocrizia este considerata o virtute.

Răspuns utilizator avertizat
| Lawliet14 a răspuns:

Probabil ca formez o familie si crestem copilul impreuna. Avort = crima, si poti parasi mama copilului tau?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum, daca o faci, asta e, se intampla, eu unul, n-as avea cum sa-i spun sa faca avort sau sa o las sa fac asta! Nu mi-ar placea sa am copil la o varsta frageda, dar daca s-ar intampla, as spune ca asta e si mi-as accepta situatia, as pastra copilul cu ea si l-am creste cumva, si ne-am putea casatori sau nu, depinde...

| Kennedy97 a răspuns:

Cred că aș lua varianta cu întemeierea unei familii cu ea..cu tot riscul de a mă certa cu așa zișii socri. Că de', se fac de râs cu căsătoria mea cu fiica lor, că e prea devreme.
Cu timpul o să le treacă. laughing
Nu aș fi nici primul, nici ultimul care face chestia asta.
Acum să îmi argumentez alegerea: de ce am ales să mă căsătoresc cu ea? Păi.în primul rând, faptul că a rămas însărcinată, rezultă din urma întreținerii relațiilor intime cu acea fată. Acel moment apare când există iubire. Excludem mersul la prostituate.
2. Dacă doi oameni se iubesc, nu e musai să se căsătorească, poate fi prea devreme, dar dacă a intervenit și apariția unui copil, eu, ca băiat, m-aș căsători cu ea.
Sper că m-am făcut un pic înțeles. big grin