Normal ca exista, sunt femei si barbati care nu se plac reciproc ca iubiti, ei pot fi prieteni fara probleme a la long.
Cand unul place pe celalalt e mai greu ca mereu va avea tendinta sa o dea catre relatie.
Dar problema e alta si anume dat fiind ca femeia si barbatul nu prea au multe in comun (chiar de multe ori mai nimic si de aia si in relatii nu se prea inteleg), mai greu se poate lega o prietenie chiar daca nu se plac reciproc.
Deci este posibil, știam eu că uni sânt răi și ofticați că nau eu prietenii cu fetele și femeile, invidioși! Muți zic că "nu există așa ceva" da dacă îi întrebi de ce? Se fac că "ar ști ei de ce!"
Da dacă fata îl place nu mai poți fi prietenul ei, sau băiatul o place fata nu mai poate fi prieten cu el, fiincă se ajunge la relație, chestii...
Pai ei zic ca nu exista asa ceva pentru ca de fapt proiecteaza gandirea lor la toti, adica au doar sex in cap si atat, nu stiu sa fie prieteni cu una fara aceasta intentie. Nu sunt capabili de pretenii si atat, au doar bagau in cap. E bun si bagaul dar nu doar asta.
Nici daca nu s-ar place, ala insista sa faca sex oricum ar fi ea. Eu nu pot face sex cu orice femeie chiar daca arata bine, daca nu e genul meu, adios.
Asa ca pot fi prieten f bine, chiar am o prietena care e alfa deci arata bine si se uitau barbatii la ea de nu se putea cand aveam un 21 de ani, ne stim de mici ca mamele noastre sunt prietene, nu am nici o problema sa fim amici si atat, dar nu ne placem reciproc.
Eu am câteva tentative la muncă care nu se potolesc nu le ajunge ce au acasă, si au copii bărbați care muncesc și ei da, colegele astea obraznice! Și tot ele se întrebă da eu de ce nu le bag în seama, și le-am zis da sunt obligat să vă suport!? Dacă eu nu vreau să am de aface pâi nu! Nu-mi impune mie nimeni cu cine să fiu prieten! Dacă nu vreau!
Mosotti, da carei treaba cu bărbatul alfa și femeia alfa ce ei au mutați genetice mai avansate? Ce tot mulți mizează pe treaba asta cu femeia alfa bărbat alfa!
Adică noi ăștia care muncim cinstiți suntem beta? Mai fraierii? Iar ăia alfa au toate femeile toți bărbați chiar dacă ele sânt măritate?)) Ce chestie.
Nu suntem mai fraieri noi, ca si aia alfa muncesc la fel ca noi, doar ca arata foarte bine si atrag fizic tare partenerii de sex opus. Normal ca mizeaza multi pe alfa ca fizicul e proba eliminatorie ca sa faci cuplu pe bune (nu pe interes material sau compromis).
Beta sunt aia nu prea aratosi care nu prea atrag fizic, fie ca muncesc sau nu, fie bogati sau nu.
Natura a vrut sa ne cuplam cu aia alfa ca emit trasaturi evolutioniste ce ajutau la perpetuare, a arata bine asta inseamna, frumusetea emite in alt limbaj inconstientului celuilalt ca avem cele calitati.
De ex in trecutul indepartat barbatii rai, puternici supravietuiau, cei buni si pampalai mureau, asa ca ele au fost setate sa fie atrase de din aia vanjosi.
Exact, daca nu vrei nu vrei sa fi prieten cu oricine, e dreptul tau.
Eu l-am zis la amândouă să nu aibe tangenți glume de hiene cu mine că eu nu-s bărbații lor de la muncă și de acasă! de fel eu sunt un om sociabil! nu sunt deloc retras de oamenii! Dece a-și fi? Dar când văd eu simt eu ceva greșit la uni oamenii, îi evit că știu că mă vor deranja! deja muncesc atâtea ore să mai stau să-le ascult și pe alea două cum au relație pe acolo cu tot personalul, după să-le vezi cu ochi tău cum le sună bărbați cu camera la telefon, si ele imediată intră in rolul de mămici eu așa ceva să nu văd! să nu am de aface! De asta le-am si zis că nu-s obligat să-le suport fiincă toată ziua stau pe telefon amândouă, și nai vreai să ști crede-mă, este jale cu astea două la muncă la noi, eu i-am zis la șeful meu de la muncă dacă astea două ma deranjează, să-și gândească om serios de muncă, iar ca mine cum sunt eu peste tot mașinărie!, dificil îi va fi, da el ma înțeles imediat, știe cum sunt ca om ce fel de om sunt și ca nu vreau să am de aface cu așa "oamenii"! Treaba lor ce fac! chiar nu vreau nu suport să am de aface cu așa ceva!
E si normal sa ii eviti daca simti ceva neinregula la ei, nu ai nici o obligatie sa ii tolerezi in viata ta.
Eu personal in 27 de ani NU am intalnit/cunoscut sau avut parte de prietenii platonice intre un barbat si o femeie, ambii de aceeasi varsta in care unul din ei sa nu fie atras de celalalt dar bagat in friendzone. Nu zic ca undeva in astea 8 miliarde de oameni nu exista asa ceva doar ca eu personal nu am intalnit nici macar printre cunoscuti.
Salut siriusblack98! suntem de aceiași vârstă Man! Boss!
Eu am întâlnit, și "i-am crezut pe bune" ce mi-au zis căs doar prieteni) "da acum că eu am fost păcălit și nu știam)" sau că mar minte ei, "nu am de unde să știu")) deh so facă ce vor,...
Eu cred că atracția devine mai mare când o fată și un băiat de devin amici prieteni tovarăși, adică începe să, se cunoască între ei mai bine, după unul dintre ei, "se împiedică fără să vrea"
Merge f bine doar daca cei reciproc nu se plac. De ex sunt multe femei misto care nu-s genul meu si nu imi plac.
Se mai întâmplă
Se intampla, da.
Atractia fizica nu vine mai in colo dar o relatie de calitate poate veni in urma prieteniei bune, intai sa ne intelegem si apoi relatie serioasa mai stransa.
Sa avem pasiuni, discutii ceva comune, sa ne intelegem, sa tinem unul la altul, sa ne ajutam la greu, sa ne comportam bine, si pe trezie sa facem o relatie.
Doar ca facem sex in plus, in rest si relatia trebuie a fi o prietenie frumoasa.
Nu sa facem relatie doar pe distractie, prosteala, sex si fizic si atat.
Daca aratam cat de cat merge si asa.
Mosoti crezi că trăim într-o lume complexă,? imprevizibilă? cel puțin în era în care suntem noi acum, a tehnologiei față de timpurile noastre!
Tu find mai mare ca mine! și eu mai mic fără experiența ta de viață! A-și vrea săte rog frumos dacă dorești, vrei și poți să-mi zici și mie dacă noi ca umanitate ne îndreptăm într-o direcție bună? Sau rea? noi oamenii umanitatea are o direcție stabilă sau fiecare este după interesul poartă fesul!
Ai spus de fizic acolo ceva de asta întreb acum!
Crezi că noi băieții urăți si beta! grași, avem vreo șansă la fetele alfa? Sau doar dacă avem de oferit! întreb în numele la toți băieți și bărbați, ele ce au de oferit? Contează doar dacă suntem, frumoși afemeiați, ști că uni "băieți " ce au manierele feminine, ei sânt mereu acceptați de fete si femei, dar un băiat dacă le spune bună doar atât, este considerat ciudat sau, nici nu-l bagă în seama, dar ăla! Afemeiat cu blugi mulați pe el și ojă pe mâini, și niște gesticulați dinalea, de Ariana grande pe vremea când era la DisneyChanel, pe ăla direct ies cu el la un suc, la cumpărături! Noi ăștia urâței muncitori! cinstiți! Nu pe banii părinții, suntem cei mai răi!
Ne indreptam cate dezastru, economiile lumii pica fara intoarcere, ai sa vezi. In afara de China, ea deocamdata usor urca pentru ca e alt sistem, statul nu a lasat tot in mana privatilor. In celelalte parti statul e privatizat!
Si ca dovada ca, china prospera incet este ca SUA e disperata sa le bage bete in roate chinezilor. Daca china era praf cum cred multi, sua nici nu ii baga in seama, nu isi batea capul cu ei, a zis sua ca dusmanul nr unu nu e rusie ci china.
Le e frica ca, china ii depaseste economic, de fapt i-a depasit, sua moare incet, traiul devine din ce in ce mai rau, am oameni acolo care imi spun, am doua familii, una in Chicago si alta in Arizona.
Deci umanitatea se indreapta catre iad, lumea a mers dupa interesul privatilor avizi de averi, supraproductia a sufocat pietele de desfacere si investitii si de aia capitalismul actual e falimentar.
Pe langa ca au risipit resurse, materii prime si au distrus clima care aduce tensiuni sociale.
De ex iti face o masina, o cumperi, vor sa mai iei una dupa 3 ani desi aia merge f bine care o ai, dupa aia ti-o face mai proasta dar mai ieftina sa iei iar.
In anii 80 americanii faceau economie pe datorie, lasa ca te imprumutam noi ieftin sa iei in prostie una si alta.
Si in final asta duce la razboi pentru resetarea pietelor de desfacere, adica darama ce e ca sa le faca la loc.
Smecherii organizeaza razboaie in alte parti si castiga din asta, dupa aia cumperi de la ei ca nu ai incotro, daca nu ai bani te imprumuta ei si esti sub papucul lor, te ridici iar si incepe alt ciclu de 50 ani al capitalismului, apoi iar se ajunge aici.
Tu nu vezi ca astia vor sa extinda razboaiele si sa le intretina? De aia.
Nu vezi ca in din ce in ce mai multe locuri apar tensiuni? Si ma intreb cat poate o oala sub presiune sa fiarba si sa nu bubuie, fierbe din ce in ce mai tare.
Sunt atomicele si de aia umbla cu manusi inca, altfel aveai ww3 din 2008 deja.
Capitalismul aduce razboi precum norii ploaia.
Sistemul asta are doua fete, una e liberalismul de mijloc cand e binisor, cand nu mai e apare fata cealalta si anume extrema dreapta (nazismul). Ca extrema stanga nu are nici o sansa.
Extremele apar cand lumea nu mai are incredere in clasa politica actuala si aia nu mai pot rezolva problema.
Asa a fost si in anii 20-30, istoria se repeta.
Deci cam asta e.
Aia urati si beta fie grasi sau nu, nu au sansa la fete alfa ca nu ii plac acele fete.
Ele ofera frumusetea, aia urati nu au frumusete si nu pot fi placuti pe bune ci decat de luat din interes.
Daca, conteaza doar daca suntem frumosi asa cum si pentru barbati conteaza doar ca femeia sa fie frumoasa. Dupa aia nu prea mai conteaza ca esti bun sau ne-bun, destept sau prost.
Daca arati bine si te place o sa aprecieze si celelalte calitati, daca nu, nici nu se uita.
Nu, aia cu maniere feminine nu-s acceptati decat de homo, femeile vor pe cei masculini.
Da, exista. Doar daca sunt maxim amici. In cazul in care ajung sa fie prieteni foarte buni, mai devreme sau mai tarziu, vor ajunge sa simta sentimente mai profunde de atat. De obicei cel putin unul dintre ei, le va ignora de dragul societatii ( sunt deja intr-o relatie cu altcineva si prefera sa ignore sentimentele acelea pentru a nu fi prinsi inseland ). Insa Cei care nu rezista tentatiei, ajung sa insele.
Cei care afirma cu mana pe inima ca nu e asa, nu au ajuns in circumstantele alea sau se imbata singuri cu apa rece, cum ca nu ar fi adevarat. Dar in final cand vor ajunge acolo, vor fi prea orgoliosi si mandri, pentru a recunoaste acest adevar.
Nu zic ca nu ar exista prietenie intre o femeie si un barbat. Ea exista. Insa daca relatia respectiva se adanceste cu timpul, vor aparea si ganduri sau sentimente de romantism. De aia majoritatea au prieteni cei mai buni, doar pe cei care au acelasi sex ca si ei.
Daca esti si urat si sarac, clar e prietenie, daca nu, atunci nu are cum sa fie prietenie intre un barbat si o femeie.
Mulțumesc lui Dumnezeul meu. Atât pot zice. Dar sânt situații în care, sânt oamenii marginalizați din cauza asta, iar pentru ei chiar cu Adevârat și real îmi pare foarte rău. Eu sunt decent ca om!, nimic mai mult 176, înălțimea mea! fără încălțămintea în picioare! Și la kilograme mele actuale pe care le am sânt 73"45! Recunosc am loat mult în greutatea anul trecut aveam 70 kilograme! Mai mult nu aveam anul ăsta am loat în greutate!
Eu lucrez în Bucucătarie la un restaurant turcesc si de meserie, sunt pitar și îți da seama când vezi atâtea,... greu te mai abțin să nu deguști ceva, dar am întrecut măsura! Trebuie să-mi revin în forma mea naturală! și normală! Altfel mă așteaptă Dumnezeul ferește obezitatea! Deja aicia este anormalitate! nu se mai încadrează nimeni, la normală când ajunge să cântărim cât un porc! Acolo este de jale!
Intr o lume anormala exista, in cea naturala normala in care de la 15-17 ani incepe interesul si atractia dintre baiat si fata nu mai poate fi vorba. E clar ca din inima prietenia poate exista ca fiinta umana dar nu poti sa treci peste trup decat cu vointa adica m asi gandi la un calugar dar si acolo se atentioneaza asupra ispitelor. Pare ca se poate dar de fapt familia sau calugaria, rolul omului in lume, ar impiedica necesitatea unei prietenii sustinute. Vorbind de o prietenie din buna vointa de respect uman de intrajutor ea trebuie sa existe oricum catre orice om indiferent de rasa, religie, statut social etc.
Acuma mai sânt și așa oameni care trec peste prietenia lor si vor trupul unul celuilalt( bărbat și femeie! )bine înțeles având interese între ei doi, se numește prietenii cu beneficii! astăzi și dacă au soție cu copii acasă tot se vor lega de una si alta sau dacă ar soț cu copii acasă tot își va găsi pe unul si altul la o supărare, nervi, stres, își compromite familile lor pentru aventuri.
Bine mulțumesc frumos pentru răspunsul tău sincer!