| AndreeaPop08 a întrebat:

Fetelor,am nevoie de ajutorul vostru. Cu ce vă dați după ce vă epilati în zona intimă ca-să nu vă iritați? Eu de 2 ani de zile am evitat să mă epilez în zona intimă pentru ca mă irit extrem de tare și nu îmi place. Da știu,am pădure între picioare, dar în acest moment sunt singură și nu deranjează asta pe nimeni. Vă rog frumos să mă ajutați

3 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Mergi la un salon de înfrumusețare, văd din alt comentariu că ai 18 ani, unde să fi epilată profesionist, dar și definitiv cu laser.
Iar, acasă dacă vrei să o faci, trebuie să urmezi niște etape. În primul rând, tunzi pădurea, pentru că dacă e prea mare firul de păr atunci apare iritarea.
După ce te tunzi, faci baie de șezut cu ceai de mușețel pentru a înmuia pielea și a calma iritarea.
Apoi, umedă fiind, folosind un pămătuf, te dai cu crema de ras să iasă spumă. Și, la final, folosește un aparat de epilat feminin cu 2-3 lame, care are și bandă cu aloe vera. Iar, după ce ai făcut asta, la 2-3 zile, folosește un aparat de ras feminin pe baterie pentru a menține zona curată! Sau tot cu un bic.

| androginul8 a răspuns:

Ma excită pădurea! Fantezia mea!

| anaaaaaaaaaaaa2011 a răspuns:

Crema de galbenele!