| AceofSpade13 a întrebat:

Fetelor cat de mult conteaza pentru voi vocea unui barbat? Nu ma refer sa fie cantaret sau asa ceva ci cand vorbeste

Răspuns Câştigător
| Sρטηģєßטɞ a răspuns:

Foarte putin, sa nu fie prea ' ragusita' sa te zgarie pe timpan laughing dar nici voce de fetita, funda? puppy dog eyes

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Conteaza sa aiba o voce blanda, tandra, nu aspra.
Te pup!

| NnDWtf a răspuns:

Ele habar nu au ca vocea conteaza pentru ele de fapt.
Conteaza mult, a fost un studiu din asta retardat facut de englezi in care mai multi barbati cu voci diferite erau pusi sa sune niste femei selectate pentru "experiment". Rezultatul a fost ca femeilor le-a placut mai mult sa vorbeasca cu barbatii cu voce mai calda, nici prea groasa nici prea subtire, si ca ar iesi la o intalnire cu ei.
End of story. Cauta pe google, cred ca gasesti despre sexperimentul asta.

| Capriciu a răspuns:

Conteaza inca mult, caci nu o sa iti ei un tip cu o voce care sa te sperie cind vorbeste sau sa ii fie vocea prea pitigaiata.Sunt baieti care au o voce ce te da pe spate numai spunind citeva cuvinte.Asa ca vocea conteaza.

| InaMada a răspuns:

Chiar nu conteaza

| NuAmFostCuminte a răspuns:

Zic ele ca nu conteaza, dar conteaza. Eu am vocea foarte sexy. Toate fetele moare dupe mine cand ma aude pe skype.

| Boonus80987 a răspuns (pentru NuAmFostCuminte):

rolling on the floor " Toate fetele moare dupe mine cand ma aude pe skype " rolling on the floor

| HolyPotato a răspuns (pentru NuAmFostCuminte):

Măi copilul lui Dumnezeu, îți cam place să te dai analfabet pe TPU, este? laughing

| NuAmFostCuminte a răspuns (pentru HolyPotato):

Nu, draga, nu e deloc adevarat :-s Dar vocea sexy tot o am.

| Dooolce a răspuns (pentru NuAmFostCuminte):

Si tot analfabet ramairolling on the floor

| NnDWtf a răspuns (pentru NuAmFostCuminte):

Moare de ras cand te aude vorbind ca un padawan.

| NuAmFostCuminte a răspuns (pentru Dooolce):

Haha laughing Si ce daca. Lasa-ma pe mine sa fiu analfabet, ca si asa e plina tara asta de inteligenti si culti. d-aia e promovabilitatea atat de mare la bac laughing

| NuAmFostCuminte a răspuns (pentru NnDWtf):

Sau au orgasm instant laughing

| DNSK a răspuns (pentru NuAmFostCuminte):

laughinglaughing stie ele ce stielaughing)