| Anna_4837 a întrebat:

Fetelor...cum v-ati simti daca iubitul vostru v-ar spune ca a doua zi va muri?
Sunt distrusa. exact acest lucru mi s-a intamplat azi-noapte cu iubitul meu, am zis ca e o gluma dar risca sa fie omorat. N-am cuvinte, mi-a zis ca daca astazi dupa 2 ziua nu apare online sa o i-au de la capat si sa uit de el plus ca dimineata pe la 5 mi-a spus mama ca a cantat o cucuvea la balconul nostru.Sunt ingrozita...am salvat intr-un note ultimele lui cuvinte, cu poza lui...nu pot inceta sa plang ascultand melodia noastra.sincer nu va doresc un destin ca al meu

Răspuns Câştigător
| mihai_2762 a răspuns:

Buna anna vreau sa spun cateva chestii: am citit toate raspunsurile tale si majoritatea cred ca nu stiu ce vorbesc sau nu au vazut lumea din spatele blocurilor. mai copiilor aia care spuneti ca nu ai cum sa ai pistol la 16 ani de unde stiti ma voi? se poate cumpara de la baieti cu 200 lei un pistol carpati foarte usor poti sa faci rost de el asa ca taceti din gura daca nu stiti nu vorbiti si cu drogurile mai interesativa si dupa mai vorbim cum sta treaba. e cam greu daca vrei sa te apuci sa vinzi droguri in ro pentru ca iti trebuie un 16 si acum stati si intrebativa ce e un 16. 16=unu mai mare decat tine.altceva nu stiti sa spuneti decat nu are cum aibe pistol la 16 ca e vrejeala cu drogurile.fratii mei care nu stiti care este lumea reala sunt copii care au 12 ani si consuma droguri sau care vand da sincer nici nu ma astept sa stie vreunu dintre cei care ati comentat la intrebarea lu anna pentru ca se vede ca stati pe internet si degeaba

stiu ca va trebui sa comenteze si cineva la mine da sincer nu obositi sa scrieti pentru ca nu bag in seama toate prostiile si anna ar trebui sa faci si u la fel.bafta si fii tare:d

35 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, tu nu iti dai seama ca isi bate joc de tine? Ori faci tu misot de noi, ori el de tine...sa inteleg ca de la 13 ani lucra cu unii care se ocupa cu droguri? Sa fim seriosi, in plus tu cu asa baieti umblii? Are pistol?laughingDe unde are el pistol?! ITI dai seama incarca pistolul de acasa in timp ce vorbea cu tine, mai, parca e o poveste de copii cu scenariu prost, sau esti tu cam naiva, fara suparare.Pfff cat de puternic poate fi la 16 ani, e un copil inca. Draga mea, nu crede ce spune ca sigur glumeste cu tine si tu chiar crezi povestea asta.hee hee

| Razvan a răspuns:

Sincer nici eu nu imi doresc un destin ca al tauworriedAre 16 ani ce naiba? Daca il baga in puscarie nu ii dau mai mult de un an, asa ca stai linistitawinking

| Derye a răspuns:

Ma fatuca mea, tu esti ori beata ori high.
Prietenul ala al tau, ti'a zis prostia asta, ti'a dat ignore si acu' se imbata cu prietenii lui. Te credem ca esti distrusa dar tu traiesti pe net? Mergi la el acasa, si intreaba de el :-s

| User a răspuns:

Sa-i fie tarana usoara...

| Frogie a răspuns:

Ti-a explicat de ce crede asta? Poate fi doar o gluma, sau poate vrea sa te puna la incercare sa vada cat de mult tii la el. Mi se pare un pic cam absurd sa-ti spuna ca va muri ( sa stie si cand ) si sa nu-ti spuna motivul... sau sa vrea sa va vedeti.

| Sapphire a răspuns:

La 16 ani tip matur si puternic? Fii serioasa. Nici macar la 20 de ani nu ai sa vezi un tip destul de matur pentru varsta pe care o are. Dovada ca nu este matur este faptul ca s-a bagat in astfel de treburi murdare. Cel mai bine ar fi sa te indepartezi de el. Doar nu vrei sa fii o victima. Sa zicem ca tipii cu care s-a inhaitat l-ar ameninta ca te-ar omori pe tine daca nu ii da niste bani sau orice altceva. Eu zic sa te gandesti foarte bine. Este pusa in joc si viata ta, nu numai a lui.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Haide, bre, ca face pe importantul...

| mihai_2762 a răspuns:

Am si eu o intrebare pentru cei care ati raspuns la intrebarea lu anna: cati ani aveti? asa de curiozotate

anna daca ai putea sa pui u intrebarea mea pe site ca pe tine te stiu cei care ti-au raspuns

multumesc anticipat.rescpect.

| Crs a răspuns:

laughing o fi vreun mafiot si il cauta dusmanii laughing))))))))

| DenisaMetal a răspuns:

Te crezi in filme?

| covexrobu a răspuns:

Sincer ma cam apuca rasul. Unde este prietenul tau acum? Tu chiar crezi in toate prostiile cu cucuvele cu draci si maci? Daca s-a bagat intr-o organizatie interlopa teapa lui.

| covexrobu a răspuns:

Fata ce ai fumat? Sau ce ai baut? Asta este vrajeala de 2 lei pentru a impresiona fete de 13-14 ani. Imi pare rau sa iti zic asta dar i-ai picat in plasa.

| covexrobu a răspuns:

@mihai da frate iti cumperi un carpati dar te pisi pe el daca nu ai munitie. Foarte usor faci rost de arma dar mai greu faci rost de munitie. Si faza ca iti cumperi Carpati la 200 de lei mai greu o cred. Poate 200 de euro. Nu iti fura nimeni o arma sa o dea cu 200 de lei pentru ca risca prea multi ani pentru nimic.

| seawolf a răspuns:

Mai bine iai da papucii.
decat vaduva mai bine singura
rolling on the floor)))rolling on the floor)rolling on the floor))
o singura intrebare, Aveti buletin de 14 ani?

| rosto a răspuns:

I-as spune sa renunte la "sarea de baie" big grin

| PredatoR a răspuns:

Mare mafiot e prietenul tau la 16 ani... un viitor Don Vito Corleone, Sa fim seriosi... cred ca e vreo gluma, si app. de unde are el pistol la 16 ani?

| Ady93 a răspuns:

Eu cred ca a fost de la inceput o prostie sa te bagi cu el, fii serioasa pentru ce sa te bagi cu din asta care are probleme cu droguri, te expui la mari pericole. Eu cred ca nu mai vroia sa fiti impreuna si asa lau sfatuit prieteni aia ai lui sa faca ca sa nu il bati la cap sau ceva. Imi pare rau dar asta e parerea mea. Uital nu are sens sa te expui la drogati fiind cu el.

| Lexy ♥ a răspuns:

Povesti nemuritoare. la 16 ani mafioti, pistoale, droguri... ce fac desenele astea din voi laughing

| →s ♥ ą← a răspuns:

Dc sa moara?

| Anna_4837 explică:

Am inteles ca de 3 ani lucreaza cu unii cu droguri si a iesit cu scandal nu-mi dau seama, iar in ziua in care s-ar intalni cu barbatul ala este undeva intr-o casa pustie.Aseara cand vorbeam la microfon isi incarca pistolul si sa il puna in sertar ascuns, l-a prins maicasa ca ce faci acolo etc. dar bine ca nu si-a dat seama ce ascundea... El are 16 ani dar este un tip puternic si matur...

| Anna_4837 explică:

Onutsaaa, este vorba de Murat. Eu sufar aici ca proasta si tu crezi ca este minciuna, crede-ma ca daca era minciuna nu imi bateam capul atata.Ma confrunt cu o situatie pe care nu am mai avut-o niciodata si mi se pare normal sa cer ajutor aici daca, cu mama nu pot vorbi

| Anna_4837 explică:

→true☺theo•♥ si ceilalti care nu au vazut ca am raspuns mai devreme.Nu,nu el a fost cel care a murit si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta

| IrInA_3016 a răspuns:

Pfff.nu stiu ce sa cred, ce sa zic. oricum sa ne spui ce s-a intamplat.

| MarcAnthony a răspuns:

laughing Eu cred ca vrea doar sa te impresioneze. Sa ne anunti daca mai traieste sau nu. happy

| Legalize a răspuns:

Anna.rolling on the floor) cu tot respectu.ala`si bate joc de tine. Ok, inteleg sunt pers care la 16 ani se ocupa de droguri da crede-ma nu au pistolrolling on the floor) suntem in Romania nu in Sua. Si gandeste logic nimeni nu omoara un prunc de 16 ani pentru cateva grame in + -. Mna da un semn daca it`s still alivewinking

| n0name a răspuns:

A murit pana la urma? ca azi e 22 intrebarea e pe 20 happy deci sigur s`a intamplat cevabig grin

| Any_1345 a răspuns:

Mda ceva strasnic sa auzi asa cuvinte ca va muri iubitul tau dar sa speram ca totul va fi bine, sau nu te-ai gindit la asta ca e o gluma mai bine suna-l si discuta cu el, si totusi condoliantele mele pentru asa nautati.

| NuAmHabar a răspuns:

A imprumutat bani de vreun camatar?rolling on the floor

| virusalbviolet a răspuns:

Sa ne spui totusi ce s-a intamplat dupa ziua asta sa ne zici ca suntem curiosi sa vedem ce s-a intamplat

Întrebări similare