| lololololol a întrebat:

Fetelor, la voi cum a fost prima data in pat? va durut? eu am facut petting 20 de minute, si ma durea ca dracu cand a inceput sa ma penetreze.

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Depinde, e adevărat şi de partener dar nu în totalitate.
Uite nu sunt fată dar văd pe-aici vreo câteva care ştiu mai puţin despre propria fiziologie decât ştiu eu ca mascul. Grav tare.
În primul rând, fiziologia femeilor diferă de la femeie la femeie, ceea ce înseamnă că sunt femei pe care le va durea rău indiferent dacă partenerul stă şi-n cap nu numai că e super grijuliu, aşa cum există femei pe care nu le va durea deloc chiar dacă se dezvirginează prin viol.
În al doilea rând, 20 de minute de petting înainte fără să mai fi făcut petting niciodată înainte, este muuuult prea puţin. Şi dacă nu e virgină tot e bun un petting măcar prima seară şi a doua seară să încerci penetrarea. Mai faceţi petting şi după aia mai încercaţi.
În al treilea rând, după ce mai practicaţi petting-ul, încearcă să te urci tu pe el căci aşa poţi tu controla reacţiile şi, în plus, şi durerea mai scade (sunt şanse mari să doară la intrare dar după aia să nu mai doară deloc).
Cel mai grav este că multe fete şi mulţi băieţi nu înţeleg faptul că e chiar nasol pentru amândoi să înceapă penetrarea direct cu penisul.
Cu o virgină, dacă e hotărâtă să înceapă, cel mai bine e să începi penetrarea cu un deget (după stimulare clitoridiană masivă), apoi a doua seară cu două degete şi abia apoi efectiv la treabă. Penetrarea în prealabil cu un deget şi mai apoi cu două, mai lărgeşte puţin spaţiul şi mai scade din riscul de durere.
Şi-n plus, ia încercaţi să plănuiţi mai puţin şi bazaţi-vă pe instincte şi să meargă de la sine!
Cu ce ţi-am scris eu, e suficient măcar să nu te mai doară "ca dracu'".
Spor şi iubiţi-vă mult!

| Malvina24 a răspuns:

La mine a fost foarte frumos! M-am simtit foarte bine pentru ca imi iubeam prietenul si el ma iubea pe mine si au fost momente pe cre nu le voi uita niciodata! Tot ceea ce conteaza e sa te lasi dusa de val sa te bucuri de clipele cu partenerul tau si sa nu te mai gandesti la nimic altceva sa nu te iei dupa alte fete care zic ca te va durea sau alte lucruri! Te-a durut atunci pentru ca nu era excitata, altfel nu te-ar fi durut!

| Emeraude a răspuns:

@Eclipse are si ea oarecum dreptate in ceea ce zice, la unele fete himenul este atat de elastic incat nu se rupe la penetrare decat dupa mai multe contacte sexuale, sau chiar niciodata, din cate stiu eu.

La mine a fost naspa rau de tot, n-am fost excitata deloc, tipu' a fost badaran (my very own stupid choose...), era genul de baiat arogant, cinic si tot ce-am vrut a fost sa-l am, pentru ca multe alte fete il doreau, dar n-a fost nici pe departe cum ma asteptam, a fost jalnic, nici macar nu se pricepea laughing).
Oricum, dupa cum ti s-a mai spus, e important sa fii lubrifiata bine, partenerul sa fie romantic, calm, sa aiba rabdare cu tine, mai precis sa-l ghidezi tu, sa controlezi tu prima oara tot ce se intampla. Durerea pana la urma e trecatoare si "umana" (suportabila), dar clipele frumoase raman (eh, daca exista, ca in cazul meu...ioclaughing) )
Succes si iti doresc ca data viitoare sa fie mai frumos happy.

| anonim_9938 a răspuns:

Am plans de durerelaughing)
nu mai puteam sa ma ating in acea zona ca ma si ustura
in afara de durere, a fost frumos
nu stiu s-a intamplat fara sa ma astept
rasarea soarele iar noi inca incercam
laughing)
incercam 2 intrari restul pauzarolling on the floor)
a fost ceva... nu stiu mias mai dori sa am parte de seri ca aceea
excluzand durerea

| anonim_9938 a răspuns:

Hey malvyna eu eram foarte uda dar m-a durut

| cremita a răspuns:

Cand o sa incerc iti spun big grin

| Eclipse_8761 a răspuns:

Conteaza tipul de himen al fiecareia dintre noi...Pentru ca sunt fete la care pur si simplu nu exista chiar daca sunt virgine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima data m-a durut am plans de durere da a fost si frumos in acelasi timplove struck

Prietenu meu nu credea ca mai sunt nu pot sa uit fata lui cand a scos-o si era plina de sangelaughing

Parca era cel mai fericit om din lumelaughing
Mi-a zis curge sange, bebe esti virgina, bebe te iubesc si m-a sarutat cu mare foc:X
Si eu am in gandu meu am zis "Am fost boule"laughing
Dupa am stat in pat eu invelita cu o plapuma groasa ca numai puteam de rusinelaughing el era dezvelit, imi era rusine sa ma uit la ellaughing imi era rusine de ellaughingsi mi-am pus plapuma in cap si in acelasi timp plangeam ca inca mai ma durea si i-am zis bebe jura ca nu o sa ne despartim niciodata orice ar fi si mi-a zis ca da bebe sa mor eu acum ca am vazut ca esti virgina nu o sa te mai las niciodata:X

si am incercat si a doua oara da ma doare tot la fel de rau si nu stiu de cestraight face am vorbit cu el si a zis ca trebuie sa mergem la ginecologie neaparatworried

| Andrada0025 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hei... acum citesc postarea aeasta... e prin 2010. Mai esti cu el? happy

| andreea_6355 a răspuns:

Daca as fi facut lucru asta ti'as zice, da...

e bine ca a'i zis tu cum e...

dar am inteles ca depinde si de baiat...