Buna Criss! Eu te fvatui sal nul chinui pe baiat! El s-a despartit de tine. da tu nu esti sigura din ce cauza. pentru ca si baietii au secrete. poate ca el vroea o pauza sa se clarifice in sentimentele sale. dar nu avea kurajul sa-ti ceara aceasta pauza. pina la urma poate el a intele ca doar pe tine te place. si liga tine poate sa se simta fericit! Aceasta e parerea mea. Da eu is de acord cu tine ca oleaca l-ai tinut in suspans ca l-ai respins de citeva ori. dar eu socot ca prea de multe ori l-ai respins. dac el sa comportat frumos acest timp cit v-ati intilnit. eu cred c merita o a 2-ua sansa. fiecare om merita inca o sansa!
Acesta a fot un sfat. ear tu actioneaza asa cum socoti cai mai bine... :-)
. O zi buna Criss. succese.;-)
Buna, cred ca cel mai bine ar fi sa il dai uitarii si sa iti indrepti privirile sper alt baiat...vei vedea ca desi poate iti va fi greu, vei reusi, asta nu e iubire adevarata sau relatie, in care sunteti impreuna, apoi va despartiti, apoi el te cauta, tu il refuzi, apoi il apelezi si el nu mai iti da niciun semn, ori va iubiti dar sunteti cam orgoliosi, sau poate va place acest joc...eu una cred ca asa nu ajungi niciunde, cel mai bine ar fi ori sa te impaci cu el si sa aveti o relatie serioasa asta in cazul in care va mai iubiti, daca nu, atunci incearca sa il scoti de tot din viata ta, si axeaza-te in alta directie!
Nu stie ce vrea. Pana una alta citeste cartile astea
http://www.clcromania.ro/eu-femeia_prd5332.html
http://www.clcromania.ro/......d3467.html Nu-ti lega fericirea de un baiat. E important sa fii implinita si bucuroasa de tine insati, de alte relatii.
http://www.curteaveche.ro/Forta_gandirii_pozitive-3-142
Cred ca ar trebui sa-i spui ce simti pentru el. Daca nu faci asta, mai tarziu iti va parea rau ca nu ai facut-o. Si oricum, ce ai de pierdut? Daca tine cu adevarat la tine o sa uite toate refuzurile.
Sincer.nici eu nu mai stiu ce sa fac. tin la el. dar nu pot zice ca-l iubesc...si sincer. mi-e frica sa fac pasul ala.ca sa ma impac cu el pentru ca mi-e frica sa nu ma refuze.sau.sa ajungem sa fim iar impreuna.si tot asa .pentru putin timp.si sa sufar iar...nu stiu.
Sa vorbesti cu el si sa lamuresti situatia parerea mea :va iubiti darsfatul meu este lasati orgoliul si mandria
Pai tu ce vrei?
ca vad ca ori tii la el ori ti`e indiferent, nici tu nu stii ce simti.
daca tii la el mult atunci zii, nu lasa sa tot umble dupa tine, ca fete mai sunt destule, poate mai bune ca tine sau mai rele, nu-l lasa sa gaseasca la alta ce la tine ii placea, poate o sa fie mai fericit. si atunci, de ce sa nu fie fericit cu tine? zii si tu ce simti pe bune si atunci vezi reactia lui.
pe. s: si nu vb cu el cand e ametit
bafta
Buna ...nu te supara si eu am trecut cam prin aceiasi situatie.ne certam mereu din vina lui. apoi imi arata ca ii pare rau si ne impakam. dar stiam ca de fiecare data tot eu voi suferi.nu stiu daca iubirea se manifesta asa.prin despartiri tot mai dese.si etc. Nu merita sa suferi dpa un baiat.mai ales ca ai motive sa mergi mai departe fara el!
NU T LASA INVINSA! lupa pentru ceea ce iubesti...in plus si el t place. c mai astepti? te rog, nu face cum am facut eu! tu n-ai idee cat regret acum ca alta este cu ingerasul meu.sufar enorm! am plans, am daramat tot ce era in camera mea! l mine e prea tarziu sa ma amestec in viata lui, dar la tine, NU!
Pai si eu sufar si ca sa fie si mai si eu azi l-am unoscut si pfff.cum ar veni eri m-am pus ca el dal iubesc am stat cu el vreo 2-3 saptamini da de 4 luni de cind ne-am despartiti nu pot sta fara el pling mereu nu stiu ce sa fac sfaturi aveti si pentru mine el ma ignora complet si faza e ca m-a inselat si sint dispusa sal iert
Va las si eu un id ca sa imi dati sfaturi ce sa fac sint larisa cu id:larissa_eu_97
BringMeTheHorizon întreabă: