Atunci cand il vezi simti ca esti relaxata sau emotionata asta inseamna ca-l iubesti dar niciodata n-ai sa stii care este alesul teau pentru ca majoritatea a baietiilor(tineri)sa zicem pe fata vor doar SEX daca tu simti ca el se simte bine atunci iti dai seama ca el te iubeste foarte mult ![]()
![]()
fii intotdeauna relaxata nu-ti expune emotiile niciodata
Nu are ceva special [ baietii sunt banali rau, toti! ]. Doar e cel potrivit... Nu exista baieti speciali, ci baiatul potrivit pentru fiecare fata. -.-" Si nu o spunem neaparat, nici nu stim, doar intuim...O facem pentru. ca suntem intuitive si intuitia noastre feminina vorbeste :3
Ce mare lucru -__-
Nu sunt fata dar merge si invers! Ptr ca simti asta si o sa o stii atunci cand il vei gasi!
Buna.
Poiii totul este special.
Comportamentul si caracterul.
Fiziologia.si sa-l iubesc.
Pa, pa.
(inlove) imi place ft ft ft mult...
vb, se comporta ft ft misto.
are un stil aparte care imi place foarte mult...
este chipes...
sunt indragostita lulea de el...
etc. :X ni dai fundita?
Pai mi se pare ca tot ce face el e extraordinar
chiar si cea mai mica prostie pe care o face mie mi se pare amuzant
as face orice pentru el
mi se pare ca e singurul om de pe planeta![]()
cand il vad nu mai pot sa'mi iau ochii de la el
as vrea sa fie tot timpul cu mine
desi inca nu l'am intalnit![]()
pa>
Ca o fata sa spuna "asta e alesul meu" inseamna ca la acel moment precis,acel baiat corespunde cel mai bine (sau asa crede ea) necesitatilor si cerintelor ei sufletesti,fizice,sociale etc. Faptul ca greseste o dovedesc multele divorturi,fie administrative,fie pe motiv de nepotrivire de caracter (realizeaza, brusc, ca s-au inselat).Si viata merge inainte!
Pentru ca el este diferit de restul baietilor cu care am fost, si chiar simt cand spun asta.
anonim_4396 întreabă: