| unknow a întrebat:

Fetelor, voi cand spuneti:``asta e alesul meu``,... de ce o faceti, ce are special?

Răspuns Câştigător
| dulcemina2000 a răspuns:

Atunci cand il vezi simti ca esti relaxata sau emotionata asta inseamna ca-l iubesti dar niciodata n-ai sa stii care este alesul teau pentru ca majoritatea a baietiilor(tineri)sa zicem pe fata vor doar SEX daca tu simti ca el se simte bine atunci iti dai seama ca el te iubeste foarte mult big grinbig grinbig grin fii intotdeauna relaxata nu-ti expune emotiile niciodata

8 răspunsuri:
| Unffox a răspuns:

Nu are ceva special [ baietii sunt banali rau, toti! ]. Doar e cel potrivit... Nu exista baieti speciali, ci baiatul potrivit pentru fiecare fata. -.-" Si nu o spunem neaparat, nici nu stim, doar intuim...O facem pentru. ca suntem intuitive si intuitia noastre feminina vorbeste :3

Ce mare lucru -__-

| Borgir a răspuns:

Nu sunt fata dar merge si invers! Ptr ca simti asta si o sa o stii atunci cand il vei gasi!

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Poiii totul este special.
Comportamentul si caracterul.
Fiziologia.si sa-l iubesc.
Pa, pa.

| KitTY_2644 a răspuns:

(inlove) imi place ft ft ft mult...
vb, se comporta ft ft misto.
are un stil aparte care imi place foarte mult...
este chipes...
sunt indragostita lulea de el... big grin
etc. :X ni dai fundita? big grin

| SpEcIaL1 a răspuns:

Pai mi se pare ca tot ce face el e extraordinar
chiar si cea mai mica prostie pe care o face mie mi se pare amuzant

as face orice pentru el

mi se pare ca e singurul om de pe planetalaughing
cand il vad nu mai pot sa'mi iau ochii de la el

as vrea sa fie tot timpul cu mine
desi inca nu l'am intalnitlaughing
pa>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de ex el trebuie sa fie un baiat cu capul pe umeri,serios, sa fie dragut, destept.nu-mi plac baietii care se cred destepti si in realitate sunt niste inculti care habar nu au limba romana.si sa fie cat de cat intelegator asa ar fi baiatul ideal...

greece12
| greece12 a răspuns:

Ca o fata sa spuna "asta e alesul meu" inseamna ca la acel moment precis,acel baiat corespunde cel mai bine (sau asa crede ea) necesitatilor si cerintelor ei sufletesti,fizice,sociale etc. Faptul ca greseste o dovedesc multele divorturi,fie administrative,fie pe motiv de nepotrivire de caracter (realizeaza, brusc, ca s-au inselat).Si viata merge inainte!

| Daniella a răspuns:

Pentru ca el este diferit de restul baietilor cu care am fost, si chiar simt cand spun asta.