Daca e tare scarbos pentru tine ce mai conteaza parerea altora?
si orice barbat isi doreste, iti zic eu
Atata vreme cat incepeti in cada, prin spalare foarte bine a organelor sexuale, va puteti face unul celuilalt, fara probleme.
Pai nu e tot una ca e sculata sau ca doarme? Nu tot in gura o iei?
Daca nu accepti sexul oral in sine e una, dar sa iti fie greata cu ea cand nu e sculata dar sa nu ai o problema cand e sculata e ciudat...
Da ma, iei o fleasca in gura.Sa nu mi spui tu mie ca ti-e tot una cand o sugi si e tare si cand e fleasca, de parca ar fi un coi
E amuzant ca vorbim despre subictul asta asa, da e o p.a frate. Oricum nu apuci sa faci mare lucru ca se trezeste, plus ca daca doarme e mai mica...
Crezi ca este o problema atat de mare in conditiile in care poate nici nu ai incercat?
Nah daca nu vrei spui nu si gata ca doar nu te forteaza nimeni.
Nu am patit cu vreunu sa nu o aiba sculata inainte sa se dezbracam sau dupa 5mins teasing
Pune-l sa si-o frece un pic sau fa-o tu
Nici eu nu as suge-o asa moarta, but as i said, nu am fost pusa in situatia asta.
Mi se pare foarte ciudat cazul tau. N-am intalnit niciun tip asa. De obicei iubitul meu e tun de cand ma vede de la 10 m, chit ca-s imbracata ca un eschimos, nu trebuie sa fac niciun efort. E timid? Sigur e atras de tine/te iubeste? Daca ti se pare scabos, n-o face. Dragostea cu sila nu se poate.
Eu personal nu am făcut sex niciodată, dar mi se pare oribil ca cineva să îți pună penisul cu forța în gură și să simți și plăcere. Eu nu văd sexul ca o activitate de timp liber, eu o văd doar pentru a face copii.
Si eu la fel! )
Daca ti-l pune cu forta in gura mai greu sa simti placere (desi exista si o catergorie aparte care la are cu BDSM-ul). Daca insa iti doresti sa-l iei in gura sansele de a simti placere cresc.
Pai 1. nu sunt fata dar dc iti e scarba cand nu e sculata? nu e tot un penis e?
anncax întreabă: