anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor voua va plac baietii inchisi adica genul de baiat care vorbeste numa cand e intrebat in rest tace nu merge in mall si pe strand iese prin parcuri sau mai este cand merge prin cimitir.va plac genul asta de baietii?

Răspuns Câştigător
| BackAgainToTPU a răspuns:

Ei iubesc mai intens. cred ca eram si eu o fata inchisa in mine. pana la prima "lovitura" in inima mea.
vor iubi mai intens pentru ca vad in tine cam singura persoana care ii intelege si ii iubesc pentru ca sunt ceea ce sunt. nu te vor insela niciodata, si totul va fi pur, ca o picatura de ploaie.cred ca acei baieti au suferit din dragoste, si daca tu esti motivul si nu stiai, daca le zici ca iti place de el chipul i se insenineaza se scoala din locul unde statea pe ganduri si e pregatit sa inceapa o relatie frumoasa, fara prostii. baietii in genul asta nu se gandesc numai si numai la sex ca restul. iubesc intens pentru ca persoana de langa ei e inteligenta si haioasa, sentimentala si chestii de genul. unde pe ultimul plan sta aspectul fizic
daca tu esti unul din ei, felicitari, dar nu mai sta prin cimitir, ca nu prea e bine.
daca vrei sa devii asa, nu cred ca ai putea decat daca suferi, si suferi pe ceva ce singur tiai facut. de ex te-ai despartit de o fata pe care o iubeai pentru ca a intervenit monotonia.
baietii in genul asta nu vad floarea o buruiana, ci un cadou din dragoste

parerea mea. fundita?

21 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

N-am mai călcat într-un mall de vreo 5 luni şi atunci ca să văd Phoenix gratis (deh, student amărât).
N-am mai călcat într-un ştrand de 7 ani.
Într-un cimitir n-am mai fost de 2 ani (şi-atunci ca să beau vin de paşte şi să fac mişto de creştini).
În general vorbesc numai întrebat că dacă nu, iese prost laughing.
Se cheamă că sunt retras? laughing

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu cred ca imi plac persoanele inchise, foarte introvertite, timorate chiar, d-apoi sa vreau si o relatiehee hee caci legaturile se produc prin COMUNICARE...

Sper ca ai inteles!

| Duhovnicul a răspuns:

Si daca vorbesc numai cand sunt intrebat ceva sau cand intr-adevar am ceva de spus, ce are? Vrei sa vorbesc ca si cocalarii aia enervanti, vrute si nevrute non-stop? Chestia cu mersul la mall e chiar irelevanta, ca sa nu zic stupidahee hee.

| Dan a răspuns:

Ce nu iti plac baietii inchisi? De ce? Ce ti-au facut? Noroc!

| Sapphire a răspuns:

Categoric nu. laughing
Imi plac baietii vorbareti, oricat de multe prostii ar spune, sa am ce vorbi cu el. big grin

| CristinaElena96 a răspuns:

Daca e mai timid dabig grin
faza cu cimitirullaughing
nuphbbbbt
dar mai bine mai timid decat insistentwinking

| Drums a răspuns:

Nu

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Faza cu cimitirul nu-mi place.
Dar daca este frumos l-as adoraaa! love struck
Bine, nici sa nu scoata o vorba, dar imi plac baietii cuminti. big grin

| deeeeeeaaa a răspuns:

Pai mie nuh. astfel de baieti. sunt retrasi.si trebuie sa gaseasca o cale ...sa`si schimbe modul de viata love struck

| Aiicha a răspuns:

:X:X:X intr-un cuvant misterios? da, imi place

| DanielJackson a răspuns:

Vezi tu eddy, fetele sunt fricoase. daca le pui,, thriller", videoclipul lui jackson (michael jackson), nu dorm vreo doua nopti laughing deci nu le prea plac baietii curajosi, mai degraba cei fitzosi care le tin de mana cand alearga impreuna, de frica unui ...soricel laughing

| Zâmbărici a răspuns:

Sincer nu imi plac astfel de baieti.Eu sunt mai nazbataioasa si nu as suporta ca iubitul meu sa stea mut langa mine si sa-l tot trag eu de limba...

| rserpu a răspuns:

@kongeriket

Si tu esti ateu? big grin Vai ce imi place sa fac misto de crestini. Am un frate geaman si cand ne punem pe capu' unor crestini, ne batem joc rau de tot. O luam usor, dupa care scapam un cuvant urat de dumnezeu si tot asa big grin. Sa vezi ce ochi mari fac big grin Hahahaha.

| BackAgainToTPU a răspuns:

Wooooooooow mersi d fundita

| Miu_6243 a răspuns:

Sunt fel si fel de pareri.Eu sunt mai tupeista si vreau un baiat cu tupeu. Daca te referi la emo sa stii ca imi place genul asta.happy

| Mihaela_5169 a răspuns:

Nu!
De ce ai merge draga in cimitir?
Doamne laughing))
Nici in mall nu ne place, doar daca avem ceva important de luat [ depinde, daca suntem pitipoance ne place sa mergem in mall de 3 ori pe zi]
Mie personal imi place sa ma plimb cu prietenul in parc [si in mall doar ca sa mergem la film, in rest, nu imi place]
Imi place sa ies cu prietenul meu la o cofetarie micuta, terasa.
Si prietenul meu e tacut din fire, dar e vesel si ne intelegem super si, asta conteaza intr-o relatie, comunicarea!
Iti urez succes si nu te mai du prin cimitire! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A fi inchis inseamna a vedea de cele mai multe ori inutilitatea cuvintelor dar nu putem sa-i asumam unui asemenea om asociabilitatea sau non dragostea pentru natura sau miscare.Impresii false de-ale tineretii domnule.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De esti tu acela, du-te la ostire, pentru tara mori laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca tu consideri un baiat asa sa vb numa cand il intrebi ceva sau sa iasa cu tine numai cand vrei tu e un sclav se stie laughing Eu iti zic doar ca in weekend cand nu lucrez stau numai in casa si daca e ceva sa-mi cumpar o haina mancare si restul chestilor merg si ma ocup de ele doar am un timp de cand m-am independizat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ewwww nuuuuuuuuu! ce-s mortaciunile astea? :|

| Zumbulina a răspuns:

Mie deloc! Nu ma vad cu un baiat de genu. In cimitir? Mai bine s-ar duce la mall sau pe strand. Si imi plac baietii care deschid subiecte de discutie, fac glume, ma fac sa rad. Dar ma rog, fiecare cu gusturile lui.

Întrebări similare