| Naiky3Run4 a întrebat:

FUNDA! Salut, imi place de o fata si vreau sa o invit la un suc dar daca ma refuza? ce ar trebui sa fac, va rog fetelor ajutati-ma! FUNDA +VOT BUN

Răspuns Câştigător
| CrazzyGirlCsm a răspuns:

In cazul in care nu ai mai vorbit cu fata respectiva pana acum nu te arunca direct intreband-o „vrei sa vi la un suc cu mine?". ar trebui sa mai astepti.sa mai vorbiti, asa o sa incapete incredere in tine, arata-i ca iti pasa, ca esti atent cu ea. apoi va veni ea cu invitatia. Sau poti sa vorbesti cu o prietena de a ei sa ii explici cum sta situatia si ea o sa te ajute sa iesiti undeva, mai multi: tu, fata respectiva, prietena ei si eventual un alt baiat prieten cu tine care va sta mai mult cu prietena ei si in cazul asta veti sta voi doi mai mult de vorba. va puteti apropia mai mult. Bafta si ma anunti cum ti-a mers :d!

9 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Si daca te refuza ce? Nu se moare din refuzuri iti garantez eu.
"Datoria barbatului este de a incerca si a femeii este de a alege ceea ce i se potriveste".
Balta are peste. Daca te refuza... nu este un capat de tara.Fii doar increzator si fii tu insuti. Daca este sa fie ceva intre voi o sa fie, daca nu, inseamna ca ea nu este pentru tine si mergi mai departe.

| EmaLovesMuffins a răspuns:

1: daca te refuza nu`i nimicwinking. mai exista nu stiu cate fete pe lumea asta;
2: daca iti doresti asta mult de tot incercati sa gasiti un subiect de interes comun si la un moment dat cand vz ca va simtiti bine impreuna ( dupa o preioada ) incearca. poate ai noroc
3: ( varianta de evitat big grin ) incepe msi ia`i cate o guma pe urma imparte si tu ce ai cu ea dupa spune-i ceva gen: mi`e cam sete tie nu? big grin

succesbig grin

| roxymaria a răspuns:

Nu ii spune chiar " Tu, hai la un suc!" e normal sa te refuze spune`i ca ti-ar face placere sa iesiti undeva sa stati de vorba, ma refer ca trebuie sa o iei putin mai altfel. Nu insista prea mult daca nu vrea. Bafta :*

| alexandramarya a răspuns:

Daca te refuza o sacai la cap pana accepta eu asa am facut cu fostul meu iubit mult succes! iti las si id-ul meu mai vb alexandramarya68

| IoanaJoker a răspuns:

Eu cred ca daca o sacai sa vina o sa ajunga sa nu te suporte sau cum a zis "alexandramarya" sa vina cu tine... dar eu zic sa nu incerci. dupa parerea mea puteti vorbi pe mess. vorbiti despre orice subiecte neimportante si o mai intrebi de cine ii place sau daca are prieten si atunci ea o sa se prinda ca vrei ceva si ori o sa iti spuna sa o lasi in pace ori daca nu zice nimic o poti intreba daca vrea sa iesiti. nu stiu ce ti-am zis aici.adika nu stiu daca e bine dar te poti uita peste

| Bubbles a răspuns:

Incearca sa mergeti in grup dar mai spre seara si cand va plimbati mergi pe langa ea si incerci sa vb cu ea

| BlackScribble a răspuns:

Pai ar trebui sa vorbiti undeva...sa o intrebi ce parere are despre tine si daca te place atunci poti sa o intrebi direct:vrei sa mergem la un suc sa ne cunoastem mai bine?

...sau ce vrei u rolling eyes
daca te refuza incearca sa pari indiferent si incearca sa ii arati apoi ce a pierdut
incearca sa apari pe langa ea cu alte fete ca sa se simta geloasa...

nu stiu cat de mult te ajuta raspunsul meu, dar eu cam asa asi procedahappy

| Ayumha a răspuns:

Pai, atunci cand o intrebi sa ai grija cum o faci, adica sa nu ii zici ceva de genu,, Hai vi la un suc´´ sau ceva de genu. O inviti frumos ii spui ca ai vrea sa va cunoasteti mai bine, sau ceva de genu, dar sa nu o iei direct...si in caz ca iti refuza invitatia la suc, ii spui, ca nu este nimic daca nu vine, si poate se mai gandeste si poate odata isi va face timp si pentru tine ca sa iesiti undeva. Sau in caz ca nu vrea la suc, o lasi pe ea sa aleaga locul... sper ca te-am ajutat big grin

| Chocolatewithvanilla a răspuns:

Buna. mergi la ea si ii spui:ceao, ce mai faci? ai program diseara?
ea probabil o sa iti raspunda :de ce?
tu sa ii zici:vrei sa iesi cu mine la un suc?(te uiti cu ochii aia dulci )
bafta
pa, pa.