| Bibutzu a întrebat:

Fundaaa!love struck

SaLuT! VA ROG. HELPPP
Am o problema de aproximativ 2 saptamana. imi place de un baiat. de fapt sunt nebuneste indragostita de el. dar este o problema. el este o fire foarte rece. si distanta! am fost ( inainte de a incepe vacanta) in colindat la profi acasa ( eu sunt a7a si el a8a). cls mea si cls lui. a fost frumos o singura problema: nu am putut scoate o vorbulitza din gura lui.
A fost foarte tacut (

ma rog. el asa este mereu)
mentionez ca a mai stat cu multe fete ( unele dintre ele rivale vechi dealae mele. unele mai mari decat mine altele de varsta mea) el a stat si cu fete mai mari decat el cei drept frumoase( nu toate.) dar chiar nu stiu cum au reusit? nu-s o persoana urata mi se spune adesea ca din ce cresc mai frumusika ma fac! a stat cu fete mai urate decat mine. nici haine ca lumea nu aveau! eu dc nu pot? e ceva de schimbat in atitudinea mea? nu stiu cum sa ma bag in vb cu el mi-e frica sa ma respinga! va rog. ajutati-ma! niste sfaturi trukuri de cucerit. orike. dau funda!

Răspuns Câştigător
| KIttyeu_6222 a răspuns:

Pai, faza e... din cate am observat eu, baietii nu se uita asa de mult la fizic pentru ei conteaza mai mult atitudinea si ce vrei sa exprimi, asta explica ca multe fete mai uratele au langa ele niste tipi tari. Si nu neaparat trebuie sa ii spui : "Imi place de tine" ci doar sa ii arati, sa te bagi in seama sau ceva de genu.Pentru ca daca ii spui direct s-ar putea sa il sochezi.Nu stiu incearca sa vb cu el, sa il intrebi ceva... dar nu ii arata ca iti place de el.Trucuri exacte de cucerit nu existatongue pentru ca suntem foarte diferiti astfel incat sa nu raspundem la acelasi chestii:p Iar in ceea ce priveste refuzul, nu te gandi la asta(stiu ca e greu), sunt multi baietii care poate sunt mai potriviti decat elhappy.PS.Stiu ca e greu, pentru ca il vezi doar pe el si acum doar el este cel mai ok, frumos etc. si eu sunt fata si stiu cum estetongue. Nu te da batuta, pana cand stii clar ca nu te place.Succes!

5 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

Poate ca el nu te gaseste atragatoare sau nu ii place personalitatea ta, cum tie nu poate sa iti placa toata lumea la fel nici tuturor nu poate sa le placa te tine.
Vad dupa cum ai scris, si zic asta fara sa vreau sa te jignesc esti umpica cam superficiala spunand ca a umblat cu fete urate si care se imbracau urat, e posibil ca el sa fii fost atras de mentalitatea lor a pus mai mare pret pe persoanlitate si inteligenta decat pe aspectul fizic.
Si am si eu o intrebare pentru tine, tu vrei sa fii cu el ca il placi cu adevarat sau il vrei doar pentru al avea ca si un trofeu cum ca poti obtine tot ce vrei?
Iti mai spun ca nu sunt trucuri, nu poti pacali o pesoana sa te placa, dragostea nu merge asa.
Si pe deasupra esti doar in clasa a 7 nu te grabi sa te arunci intr-o relatie vei avea timp destul, si ce se va intampla cand veti gata amandoi generala iar el va merge intr-un liceu si tu in altul?
In liceu iti vei face un altfel de anturaj si iti vei schimbat poate si radical perspectivele asupra vieti si e posibil sa te trezesti ca cea ce iti placea inainte iti displace acum iar ce nu ti-a placut inainte adori acu.

| Douapunccteunics a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa te folosesti neaparat de trucuri sa zic asa, pentru a cuceri pe cineva. sa fii in primul si in primul rand natural...

| Lluvia a răspuns:

POate esti putin cam mandra ca sa spun asa si lui nu-i plac fetele de genu' tau
Si ce daca fetele celelalte nu aveau haine "frumoase" sau erau urate. Poate erau urate in mintea ta stii tu "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie)
Incearca sa te apropii de el. Fa rost de id lui
Vorbiti pe mess mai intai sh dai de inteles ca il placi dar nu-i spune in fata asta. Daca e desptept va intelege singur. Si daca tu ii spui in fata el va profita de chestia asta mai ales cum spui ca e genu' care umbla cu mai multe fete happy
bfta::*!

| eagleeye a răspuns:

Gaby! tu cand te-ai nascut erai goala si totusi ai tai te-au iubit la nebunie corect? ar trebui sa iti dai seama ca nu ce ai pe tine este important! sufletul tau este cel care conteaza! Poate te porti intr-un fel in care lui nu ii trezeste nici un interes! poate esti fitoasa si lui nu ii place! intelegi? incearca sa te detasezi de lucruri marunte ( haine, uratenie etc )! In viata poti sa fii frumoasa foc dar sa ai un caracter urat si in felul asta nu faci decat sa indepartezi de langa tine oameni in ciuda frumusetii tale! vezi tu sufletul si corpul trebuie sa mearga in aceeasi directie! am cunoscut oameni nu foarte aratosi sa ii spunem dar erau foarte speciali! Mai afla ca o lupta la care gandesti deja ca o infrangere ( desi neinceputa ) este intr-adevar o infrangere! daca te respinge ce se intampla? esti asa cum esti si in momentul asta, corect? asa ca ce ai de pierdut?

| roxydulkica a răspuns:

In primul rand ar trebui sa-ti invingi teama si sa ii spui ca tie iti place de el si sa il intrebi daca lui ii place de tine. Dar grabestete ca sa nu ti-l fure alta. Faptul ca sta cu multe fete ar putea sa fie un mare dezvantaj`pentru tine. Sa stii ca e posibil ca el sa foloseasca o metoda de a te face geloasa. Aceasta metoda consta in tratarea cu indiferenta a persoanei pe care o placi ca ea sa fie foarte interesata de tine. Acum totul depinde de tine!