| queenbee_9402 a întrebat:

Hallo...
de ce toata lumea nu ma crede cand spun ca sunt virgina? am 17 ani am corp de manechin ( 90/60/90 ) 1, 75 inaltime
bruneta, ochii verzi... toata fetele ma invidiaza chiar nu ma simt pitipoanca sau ceva in genu`nu vreau sa credeti ca ma laud, nici mie nu-mi place sa am atata invidie in jur.
doar ca toti baietii se uita dupa mine inclusiv cei de 20-25 de ani.majoritatea imi dau cel putin 20 de ani si abia acum termin clasa a10-a... happy.

Răspuns Câştigător
| glamour a răspuns:

Pentru ca in ochii lumii, fetele care arata bine sunt automat facute curve. Asa e romanul. Nu trebuie sa-ti faci griji. Tu sti cum esti si nu trebuie sa dai explicatii nimanui, nu stiu de ce spui ca esti virgina, pastreaza pentru tine, nu ar trebui sa intereseze pe nimeni cati barbatii au trecut prin patul tau. Iar cel ce se va indragostii cu adevarat de tine se va indragostii de frumusetea interioara nu neaparat de cea fizica, si te va iubi indiferent daca esti virgina sau nu.

30 răspunsuri:
| queenbee_9402 explică:

Chiorule... eu ti-am zis povestea mea zilnica. n-am de ce sa te mint, pentru ca asta e adevarul happy...