Nu toti baietii sunt la fel, da unora le este totuna in special celora care nu doresc o relatie serioasa sau daca au o relatie stiu ca ea nu ii va fi sotie dar dupa ea vor mai urma si altele. Dar sunt si baieti pentru care mult importa ca fata sa fie virgina, si nu importa acea piele care inca nu e rupta, dar prin aceasta el vede o fata curata. Si daca o iubeste si isi doreste si un viitor cu ea atunci intelege ca ea nu degeaba a facut acest pas anume cu el inseamna ca si ea isi vede viitorul cu el(in special daca are mai mult de 18 ani). Spuneti ca baietii vor doar sex si mereu vorbesc despre aceasta, dar nu toti sunt asa, credeti ca baietii nu au sentimente sau nu isi doresc sa fie linga persoana iubita.
Anume ca fata nu e un lucru de unica folosinta si din acest motiv si spunem ca apreciem mai mult una virgina caci ea e buna nu numai pentru sex. Cei care isi doresc doar sex aceea poate si o vad ca pe un lucru de o singura folosinta.
Nu inseamna ca daca nu e virgina nu e mai buna de nimic, dar aceasta este un minus destul de mare pentru ea, chind apreciezi o persoana te uiti in intregime la infatisare la caracter la mai multe si pui toate plusurile si minusurile. Doar nu suntem niste zombi si ne uitam numai intr-o directie.
Bellacancion cei care cu toate tirfele o fac pe la tot coltul acelora le este totuna daca fata este sau nu virgina. Iar baietii care iubesc cu inima nu doar cu organile genitale aceea si doresc ca fata sa fie virgina.
Ce rost are sa fie fata virgina daca baiatul umbla din fata in fata si de mult nu mai e virgin? cu ce drept vor ei fete "curate" daca ei sunt mai jegosi ca niste porci? hai sa fim serioase.eu nu pricep faza urmatoare: cum pot baietii sa pretinda ca fetele sa fie virgine, sa fie ei primii etx, cand ei se duc si fac sex cu toate tarfele de la coltul strazii?
Am sa iti explic acest lucru in cateva cuvinte, si sper ca ai sa intelegi
Acest lucru pentru un baiat inseamna enorm de mult :X
Mooolt Nooroc :X
Pentru unii conteaza foarte mult. Majoritatea doresc sa aiba o prietena virgina dar nu o curva. Baiatul va respecta si pretui mai mult fata daca ea va fi virgina.
E ambigua intrebarea... depinde la ce varsta te referi. totusi eu cred ca as fi in stare sa fac orice daca prietena mea ar fi virgina.
Eu nu i-am inteles niciodata pe baieti...
Vor fete virgine, dar daca intri in mintea lor se gandesc la sex aproape mereu. Nu cred ca daca te iubeste cu adevarat ar trebui sa ii pese daca esti sau nu virgina!
Pentru uni conteaza foarte mult,pentru alti nimic,uni vor o relatie serioasa cu fata,alti vor doar sa se joace cu fata ranindu-i inima,uni o fac doar sa e laude la alti,alti pastreaza pentru ei,uni chiar iubesc, alti o fac doar sa se laude, trebuie sa faci asta doar cand te crezi pregatita si cand sti cu cine.
Foarte mult conteaza deoarece daca nu mai esti el isi va pierde interesul pentru ca se va gandi nu am fost primul
Ma uit cu dezamagire la raspunsurile voastre si ma fac sa cred ca Romania e o tara de incuiati. Cum pusca mea sa afirmi sa un baiat apreciaza mai mult o fata virgina!? Ce fata e un lucru de unica folosinta? Dupa dezvirginare nu mai este buna? Halal gandire. Si unde mai pui ca mai sunt si printesele alea de 2 lei care se cred importante pentru faptul ca sunt virgine!
Tare este faptul ca de baieti nimeni nu aduce vorba, doar fetele sa fie virgine. Trebuie sa accepti pe cineva pentru ce este nu pentru "gaura " din dotare.
Hai, aruncati cu stupid acum, toate virginele care se simt speciale pentru asta! ( si baieti fara rotitele functionale la creier)
o zi buna!
Hm. Nu inteleg de ce ar fi un minus treaba asta. Ce ma deranjeaza si mare tare sunt tipii care toata viata lor umbla azi cu una maine cu alta, iar cand ajung la o varsta vor sa se casatoreasca cu o fata, culmea, virgina! Sunt de parere ca daca iti doresti ceva, trebuie sa fii tu mai intai asa! Nu am nimic cu femeile care se casatoresc virgine, e treaba lor, dar sa fie si barbatul la fel! Cat egoism poti avea tu ca barbat trecut de prima experienta sexuala sa ceri o fata virgina?
Sincer vorbind daca acum as fi mai mica( la varsta pustilor de pe aici) si virgina, iar iubitul meu mi-ar spune ca ma apreciaza pentru asta m-as supara extrem de tare. De ce? Pentru ca lui ii pasa mai mult de statutul corpului meu decat de suflet.
Cred ca unora din ziua de azi le este si frica de concurenta. De ce sa aiba prietena lor un termen comparativ anterior si sa se streseze ei sa fie mereu ok, cand pot fi ei singurii si, din lipsa de experienta a fetei, ea sa considere ca ei sunt super tari (chiar daca in realitate sunt praf).
Inca odata spun, o fata nu ar trebui apreciata pentru asta. Sunt multe alte calitati pe care le poate avea. Poti avea o tipa virgina, inculta, fara notiuni elementare, ipocrita, mincinoasa sau poti avea o tipa care nu mai este dar cu un caracter frumos.
Multumesc lui Dumnezeu ca sunt barbati care apreciaza o fata pentru ce este ea. Chiar multumesc!
De ce un minus am scris caci baietii ar dori sa aiba o fata curata dar nu o curva. De ce ei au facut-o de mai multe ori dar cer una curatat la fel am scris ca curvarii care au facut-o multe ori acelora le este totuna daca ea e virgina sau nu.
Poate unora si le este frica de concurenta. Dar baietii hai sa spun un prieten de al meu care nu a facut-o niciodata pe el nu il streseaza de loc ca nu a facut-o, si la fel nu se teme ca nu are experienta, el ne spune daca baiatul are cap pe umeri atunci totul va fi bine, dar daca capul e prost atunci poate sa faca de multe ori dar nu o sa fie mai bun.
Poti si in relatie si in pat sa fii praf dar poti si in relatie si in pat totul sa fie bine.
Da poti avea o tipa inculta, fara notiuni elementare, impocrita, mincinoasa si sa nu fie virgina. Dar poti avea o prietena cu caracter frumos si sa fie virgina. Si de obicei anume acelea impocrite... si nu mai sut virgine dar fetele cu caracter frumos sunt virgine.
Dar deja cum am scris in mesajul de mai sus chind apreciezi o fata te uiti in intregime la ea la infatisare la caracter la comportament la mai multe si pui plusurile si minusurile.
Eu doar am vrut sa subliniez o chestie. Multi oameni considera o fata trecuta de prima experienta sexuala ca fiind curva, o fata cu peste 2 parteneri sexuali ca fiind curva. Atribuiti o eticheta mult prea usor si din cauza oamenilor de genul mentalitatea romanilor e la pamant. Nimeni nu vrea sa priveasca dincolo de regulile din societate. Curva/Curvar e cel care se ia dupa regulile astea doar ca sa dea bine. Da! Toate virginele care nu fac ceea ce SIMT pentru ca le e frica de parerea altora, de parerea celor ca tine sunt curve! Virginitatea nu este o calitate, te nasti cu ea, si o pierzi in urma unei decizii. Nu vreau sa ma judec cu nimeni si nu imi pasa ce cred altii despre mentalitatea mea. Imi poti spune ca sunt curva, oricum cuvantul asta nu inseamna nimic, precum virginitatea...
Eu la fel nu vreau sa ma judec cu nimeni, aceasta discutie o fac nu ca sa ma cert.
Eu nu cunosc nici un om care sa spuna ca daca o fata a trecut de prima experienta este curva. Dar in dependeta de chiti parteneri a avut si in ce relatie era cu ei putem sa ne facem anumite pareri.
Eu as spune ca mentalitatea rominilor e la pamint anume dintr-un motiv care se contrazice cu spusele tale si anume ca fac sex pe la toate colturile si cu persoane de care macar nu au idee cine sunt.
Nu putem spune ca toate virginele nu o fac doar ca se tem de parerea altora, fetele sunt diferite si nu o fac din diferite motive spre exemplu unul ar fi ca nu au gasit persoana potrivita. Regulile din societate dar ce reguli chind fiecare isi are capul sau pe umeri.
Da virginitatea nu este o calitate dar in dependenta de caracter si de logica poti sa o perzi fiind beata cu un baiat pe care l-ai vazut prima data dar la fel in dependeta de caracter si de logica poti sa nu o faci pina ce nu esti linga baiatul potrivit.
Eu nu te cunosc si din acest motiv nu pot sa iti spun curva.
Da, exista exceptiile de care vorbesti tu( Cand se imbata amandoi la o pretrecere si isi fac de cap). Eu ma refer stric la o categorie. Am vazut peste tot pe aici fete/baieti care afirmau ca o fata trebuie ramana cu un singur baiat toata viata altfel ristca sa fie etichetata. Acestea mi se par aberatii
Nu neg faptul ca unele nu isi emrita titplul. Il merita cu desavarsire. Dar sunt unele fete care se "aleg" cu el fara motiv.
Am dat aici exeplul dat ca sa intelegi ca desi nu e o calitate dar in dependenta de caracter si logica, poti sa faci acest pas, puteam sa dau si alte exemple dar ele sunt de prisos ca si asa se vede corelatiea.
Eu nu am vazut nicaieri acum abia prima data de la tine aud ca o fata trebuie sa ramina cu un baiat toata viata dupa ce a facut sex ca sa nu fie etichetata, poate oamenii spun ca sa nu se grabeasca ca ea peurma sa nu regrete ca au facut sex si a parasit-o (sa folosit de ea). Sau oamenii pot spune ca daca se intilneste numai pentru sex atunci sa se desparta de acel baiat fiindca intr-o relatie nu totul se bazeaza doar pe sex.
Dar deja am scris o data in dependenta de chiti parteneri a avut si in ce relatie era cu ei putem sa ne facem anumite pareri.
Nu toti baietii sunt la fel, da unora le este totuna in special celora care nu doresc o relatie serioasa sau daca au o relatie stiu ca ea nu ii va fi sotie dar dupa ea vor mai urma si altele. Dar sunt si baieti pentru care mult importa ca fata sa fie virgina, si nu importa acea piele care inca nu e rupta, dar prin aceasta el vede o fata curata. Si daca o iubeste si isi doreste si un viitor cu ea atunci intelege ca ea nu degeaba a facut acest pas anume cu el inseamna ca si ea isi vede viitorul cu el(in special daca are mai mult de 18 ani). Spuneti ca baietii vor doar sex si mereu vorbesc despre aceasta, dar nu toti sunt asa, credeti ca baietii nu au sentimente sau nu isi doresc sa fie linga persoana iubita.
Anume ca fata nu e un lucru de unica folosinta si din acest motiv si spunem ca apreciem mai mult una virgina caci ea e buna nu numai pentru sex. Cei care isi doresc doar sex aceea poate si o vad ca pe un lucru de o singura folosinta.
Nu inseamna ca daca nu e virgina nu e mai buna de nimic, dar aceasta este un minus destul de mare pentru ea, chind apreciezi o persoana te uiti in intregime la infatisare la caracter la mai multe si pui toate plusurile si minusurile. Doar nu suntem niste zombi si ne uitam numai intr-o directie.
Bellacancion cei care cu toate tirfele o fac pe la tot coltul acelora le este totuna daca fata este sau nu virgina. Iar baietii care iubesc cu inima nu doar cu organile genitale aceea si doresc ca fata sa fie virgina.
Bun raspuns Xala...e penibil cred ca nu ar trebui sa conteze mai ales pentru ca unii baieti nu vor decat sa faca sex cu o fata si apoi liber.
DoinaDoinaDoina întreabă:
Ani4ka18 întreabă:
NoLife15 întreabă:
anonim_4396 întreabă: