| Rbn a întrebat:

Hei:* Am o nelamurire:-s de cateva zile am o stare de nervi foarte puternica.Ma enervez si daca ma cheama mama la masa :-s stiti cumva carui fapt se datoreaza aceasta stare de nervi?:-s

Răspuns Câştigător
| marrr a răspuns:

Se poate datora faptului ca stai prea mult la calculator, fapt ce provoaca dependenta si stres, nervozitate. Asa sunt si eu uneori, mai agresiva daca ma intrerupe cineva. Nu mai sta mult la calculator sau dupa fiecare ora stata fa 15-30 de minute pauza, timp in care poti manca, iesi pe afara, vbi la telefon cu prietenii, citi reviste etcbig grin.

8 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Probabil de la caldura.

| Ioana2518 a răspuns:

Din cauza hormonilor.tongue

| Dramaa a răspuns:

Intradevar daca cu ceva timp in urma aveai o viata sexuala intensiva si acum ai rarito. Hormoni sunt principala cauza a recalcitrari tael tongue

| vasiledumitru a răspuns:

Nervii vin din cauza ca vrei sa faci ceva si cineva te intrerupe, nu te ajuta, nu iti iese ceva. Nu e de la caldura, trebuie sa nu mai faci atatea, sa fi mai relaxat, si sa nu comentezi parintilor, sa asculti de mama ta macar o ora pe zi, si vei vedea ca te vei simti mai bine.

| Eddy_7914 a răspuns:

Esti prea incordata, relax baby*...
Iar tu rosogalavinia, bai copiil mic, ti-am citit atatea raspunsuri /posturi. Nu spui nimic altceva decat repeti dupa alti, tot intr'un post de al tau ai spus ca ai 13 ani parca, nu imi aduc aminte cu exactitate, ce dracu cunosti tu despre sex si hormoni macar sti cu ce se mananca?! Pff. Oameni, copii, baietii/ whatever, cei care pun intrebari despre o problema de a lor vor raspunsuri totusi de la cineva care sa ii poata da un sfat, care a trecut prin ce a trecut respectivul/a. Nu are nevoie de raspunsuri de la un copil de 13 ani care sta pe net toata ziua si vorbeste si el sa se afle in treaba. OMG. In ce tara traim.

| Sarpedan a răspuns:

Din lipsa de sex.

| DaianaDC a răspuns:

Probabil ai o stare mai proasta.Am trecut prin asta. Daca esti deja la varsta adolescentei inseamna ca e ceva normal.Parerea mea... Simti ca nu mai poti sa suporti pe nimeni, ca nimeni nu t intelege.incearca sa fi mai calma sh mai intelegatoare. Da rezultatehappy

| rosogalavinia a răspuns:

Hormonii[sex]