Verisoara ta trebuie sa mearga la ginecolog! Nu gasesti ajutor aici.Plus, oare nu crezi ca e penibil sa iti incepi viata sexuala, fugind in goana dupa rolul de adult, dar in astfel de situatii sa te comporti ca un copil, ascunzandu-te de parinti?
Ai contactat deja o bola cu transmitere sexuala!
Urgent la ginecolog sa-ti faci analize citologice, ca sa se vada cu ce ai fost infectata si sa primesti tratament adecvat, atat tu cat si iubitul care te-a infectat.
Tratamentul se face concomitent cu barbatul, iar sexul este total interzis pana la terminarea tratamentului si vindecarea completa.
Sanatate multa!
Imi pare rau sa-ti spun, dar se pare ca ai contactat deja o bola cu transmitere sexuala, ca altfel nu ar trebuiis a curga nimic din vagin cu miros urat.
Urgent la ginecolog sa-ti faci analize citologice, sa primesti tratament adecvat, atat tu cat si iubitul.
Tratamentul se face concomitent cu barbatul, iar sexul este total interzis pana la terminarea tratamentului si vindecarea completa.
Sanatate multa!
Nu e normal sa sângerezi de 4 zile. du-te la ginecolog sa-ti faci analize citologice.
Nu e vb de mine, ci de verișoara mea și nu, nu miroase urat secretia. Mi-a zis ca aseamănă mirosul cu calciu și cu secrețiile vaginale de zi cu zi.
Ma indoiesc ca ai o verisoara atat de proasta, care vine sa-ti spuna intimitatile ei, de aceea cred ca-i vorba de tine, dar iti este prea rusine sa recunosti.
Sunt singura persoana cu care vorbește?♀️
Dacă părinții ei nu știu, doar nu o vorbi cu străinii.
Problemele intime nu se discuta cu prietenele sau rudele.
Verisoara ta trebuie sa fie ori oloaga ori prea proasta ca sa nu stie a manipula un computer, sa-si scrie singura problema pe forum, fiindca nu-i normal ca tu sa o descosi toate inimitatile ei si sa le discutii cu altii.
Un om normal nu discuta probleme sale intime cu nimeni, de aceea cred ca problema expusa de tine aici, cu atatea amanunte, este in realitate problema ta, de care te rusinezi.
Ma rog, daca verisoara ta are o problema, sa vina ea sa si-o puna singura aici, si-mi vor raspunde.
anonim_4396 întreabă: