Eu zic sa astepti sa faca el pasul asta, daca te place si vrea sa fie cu tine il va face
Si daca e atat de timid incat nu va face nimic din acelasi motiv care nu fac nici eu pasul? frica dea fii refuzat.
Poate te voi plictisi dar lasa-ma sa-ti ocup 5 minute din viata ta : eu la fel am fost aproximativ in aceiasi situatie (sunt baiat). La fel ca tine ma minteam ca un idiot. Ea era indragostita, frumoasa foc acest lucru ma deranja nu ma puteam convinge ca o fata atit de superba ma privea timp de 3 minute fara sa doreasca sa se opreasca. Stii e la fel ca si in cazul tau : crezi ca daca e mai mare nu se poate indragosti iar eu credeam ca daca e atit de perfecta nu e posibil sa-i placa de unul ca mine. Si s-a terminat fara happy end dar cu o astfel de grimasa : . Ps ea facuse primul pas era de dorit doar sa continuu dar...
Sa nu crezi ca imi vars amarul pe tine pur si simplu fa o comparatie,,, si nu fa greseala mea,. Minuni se intimpla pur si simplu noi evitam sa le recunoastem. Incurajeaza-l fa ceea ce-ti spune inima GOOD LUCK
Ma cheama afara, dar cum am mai pus, el ma suna sa iesim. dar vine si cu prieteni lui si eu cu ai mei.