Singura chestie care ma nedumereste este faptul ca in a6-a sa aiba aproape 14 ani, dar ma rog. Oricum eu zic sa nu ii bagi in seama pe cei din scoala de la tine, toti fac la fel, asa ca nu ai de ce sa te simti prost.Eu zic ca daca va placeti sa incepeti ceva frumos.Succes si sarbatori fericite!
Stai cu tipul sau cu scoala? incearca sa intelegi ca iubitul nu inseamna cei care rad de tine! iar daca el nutreste sentimente pentru tine si tu pentru el nu vad de ce sa se bage altii! lasa-i sa vorbeasca iar tu fii fericita! in scurt timp te vor invidia! numai oamenii neputinciosi ar rade! rad degeaba! tu esti cea mai castigata! Asa ca incearca sa gandesti cu sufletul si inima ta si nu prin vocile altora! concluzie : daca te place si tu il placi da-i bice! succes
Wow eu sunt clasa a6a si am aproape 13 ani dar mai am 7 luni pana fac
13 ani momentan eu am 12 ani... el are 14 mrg sa trec la subiect. spune-le colegilor tai ca nu e treaba lor sa se gandeasca si ei cum ar fi ca eu chiar nu inteleg de ce rad pentru ca te place un baiat mie imi pare foarte frumos asta e daca e mai mik... dar am si eu o intrebare si tu il placi?![]()
Buna!:* Citeste ca e asemanator cu problema ta (daca se poate numi problema). Si eu sunt clasa a 8
. si un baiat de la a 6 nu stiu daca ma place dar ne intelegem ff bine. (mentionez baiatul arata ff bine.) e genul de baiat dragalas si scump
. In fiecare pauza vb, ne pupam pe obraz mereu...am fost cu el prin mall ma rog cu mai multi colegi etc...Si nimeni nu rade si mie nu imi e rusine chiar daca e mai mic. Mentionez nu suntem iubiti, dar ne pupam pe obraz chestii din astea si nimeni nu rade.Asa ca nu ii baga in seama si nu fi trista da-i dracu
. eu nu i-as mai da atentie...aloo aidk e a 6a ce cont ca e mai mik cu un an. ceilalti nu stiu.
Mai diferenta mare intre voi 2 nu este, ce cred ceilalti nu are importanta, cel mai important este sa t simti tu bine.Ideea este ca eu una nu as sta cu un baiat mai mic decat mine.Acum cel mai important este ce simti tu.
Multa bafta!
La varsta asta ai treptu la experimente![]()
in clasa a7a m`am combinat cu o fata de cls a 12a...toti scotea fel de fel de glumite.
eu iti zic sa te combini cu el
doar asa sa le dai peste nas acelor copilasi care rad doar pentru ca se oftica![]()
Dar mai bine ar fi sa gasesti unu mai mare de la care ai ce invata
Am o prietena care e in aceeasi situatie si sunt impreuna pe ascuns, au fost amadoi de acord, stiam doar eu si inca o prietena, ai putea incerca