| pisii11 a întrebat:

Hei TPU am fost cu un baiat timp de 8 luni, el fiind singurul baiat pe care l-am iubit vreodata. Ne-am despartit acum o luna din cauza ca el m-a jignit si nu am putut suporta asta. Ei bine am reusit sa trec peste si acum de valentine's day ne-am impacat. Problema este ca nu mai simt ce simteam la inceput ..in loc sa ma bucur ca iesim astept sa intru in casa, nu mai vreau sa vorbim asa des ca la inceput, etc. Nu as mai vrea sa fiu cu el, dar acum nu stiu ce sa ii spun. Ce ma sfatuiti? Funda. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Se pare,draga mea,ca inca n-ai reusit sa "treci peste" si jignirea respectiva te-a afectat mai mult decat poti crede!
Pentru ca degeaba mintea iti spune ca el e si e iar langa tine,daca inima ta e suferinda si se teme sa se mai apropie de el iarasi!
Poate ar fi cazul sa-i spui ca trebuie sa iti recastige increderea,sa faceti o pauza ca sa te aduni si sa intelegi ce se intampla cu tine.
Si daca,dupa perioada asta de pauza,simti la fel,atunci iesi din relatie, nu mai poti fi parte din ea.
Asadar, totul incepe cu o perioada de pauza.
Cere-o.
Si, in continuare, vei intelege singura ce ai de facut!
happy

4 răspunsuri:
| koopman a răspuns:

Pai ar trebui sa comunici cu el, mai mult, sa vedeti care este problema, probabil si el e la fel, daca nu, discutati despre tine si incercati sa rezolvati problema, daca nu ati gasit problema sau nu o puteti rezolva, paraseste-l + ca el te-a si jignit, nu asa te comporti cu o fata.

| neutrino a răspuns:

Ii multumesti pentru trecut si spune-i ca-ti doresti un viitor fara el.

| Ankutzaaa a răspuns:

Spune-i frumos cum stau lucrurile. Nu are rost sa va amagiti, sau sa il amagesti pe el.
Pur si simplu ti-e mai bine fara el!
Bafta! :*

| Sonny1994 a răspuns:

Fa-ti ordine in ganduri, sfatul meu...