anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU. I need HELP! este vorba de un baiat, care acum 2 ani, din cauza unei fete, care in prezent e una din prietenele mele bune, a vrut sa iasa cu mine. mi se partea ca o face in bataie de joc dar am zis fie. am iesit cu el, insa in acelasi timp eram in pauza cu fostul meu prieten. de curand, el s-a despartit de fata cu care a fost, tin sa precizez 1 an si ceva. i-am fost alaturi si-asa. si sentimentele pentru el au revenit. vorbim foarte mult. eu am noroc ca sunt o persoana mai. tupeista si i-am spus ce simt pentru el si a zis ca o sa se gandeasca bine la ce i-am spus. vreau sa fim impreuna pentru ca e foarte special. ce sa faac?!

3 răspunsuri:
| oanard174 a răspuns:

Pai daca i-ai spus ca vr sa fii cu el, e ok nu tr sa mai faci nimic in afara de faptul ca tr sa astepti.

| NatureSelf a răspuns:

Raspus simplu. timpul le vindeca pe toate.

greece12
| greece12 a răspuns:

De spus i-ai spus,acum asteapta.
Sa fii constienta ca un an jumate cu fosta lui prietena,nu pot fi uitati atat de usor si,de multe ori,se va gandi sa revina la ea,ii va lipsi,va compara...
Arata-i multa intelegere fata de problemele astea pe care le are si le va avea si nu spera prea multe,cinstit.
Daca poti indura si ai si rabdare, posibil sa castigi, desi nu se stie.