anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. happy

V-am spus în prima întrebare pe care am pus-o de tipul ăla. cu, care nu prea mai merge. oh go on. eu încă îl iubesc. straight face.
În ultimul timp am început să vorbesc destul de des cu un prieten de-al lui. şi, mai mult la caterincă, l-am întrebat daca X, ăsta cu care sunt, are prietenă. p. s.: nu suntem din acelaşi oraş. happy. şi mi-a spus că are. straight face. apoi mi-a povestit mai multe chestii. părea foarte convingător. straight face.
Seara următoare, pe mess, l-am întrebat pe X ce şi cum. mi-a spus că nu are altă prietenă, în afară de mine. evident că s-a supărat. oh go on. şi începuse să îmi spună să rămân cu ăla. raised eyebrows.
A doua zi l-am întrebat dacă e supărat pe mine. şi a spus că nu. straight face. în fine. se vede că e supărat. straight face
Deeci. acum am început să îl cred pe X. adică. ar fi trebuit să îl cred pe el de la început. oh go on.
Ce ar trebui să fac? ce să îi spun ca să mă ierte? şi cum să îi arăt că am încredere în el? puppy dog eyes
Mulţumesc. happy

2 răspunsuri:
| BiiaSomerhalder a răspuns:

Spune-i ca ai tras concluzi gresite. si ca`ti ceri scuze
Cum il cheama?

| LowLowLowLow a răspuns:

Nu prea am inteles nimic laughing dar eu zic sa nu ii crezi pe nici`unu daca nu sunteti din acelasi oras tongue